Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugpjūčio 25-31 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugpjūčio 25-31 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugpjūčio 25-31 d.)

Laikas.lt
Nuotr. Gizmodo.com

Po pirmosios savaitės komentarų apžvalgos sėkmės greitai sudarinėjame antrąjį penketuką. Kokių įdomybių mums parašėte šią savaitę?

5 vieta: Dvidešimt pirmas amžius… – taip su ilgu daugtaškiu į klubuose laiką leidžiančius nepilnamečius „Facebooke“ sureagavo skaitytojas Darius. Taip, deja, toks tas XXI a.: su kompiuteriais, socialiniais tinklais, greitu maistu ir 12-mečiais besifotografuojančiais klubuose. Pamename, XVIII a. tikrai buvo geriau.
 
4 vieta: šiandien čia trečias horoskopas kurį skaitau, visi skirtingi, bet šitas geriausias tai juo ir patikėsiu – po trečiadienio horoskopu „Facebooke“ pakomentavo Rasa. Teisingai, būtent taip reikia reaguoti į horoskopus!
 
3 vieta: ne nu p*… – pamatęs informaciją apie pirmąjį lesbiečių festivalį Lietuvoje be žado liko „Facebook“ skaitytojas Remigijus. Gerai, kad žodžių pritrūko, nes kitiems daugiausia komentarų sulaukęs savaitės straipsnis išprovokavo rimtesnius protrūkius, vieną kurių reikėjo net ištrinti, ką „Laikas.lt“ daro labai retai. O merginos (ir keletas vaikinų) viso labo skaitė poeziją ir užsiiminėjo joga!
 
2 vieta: didesnio shudo but negali – taip į klausimą, „Atspėkite – iš ko pagaminti šie baldai?“ atsakė komentatorius vardu Vaidas. Hmm, ne, atsakymas neteisingas.
 
1 vieta: Mielybių mielybė 🙂 Kaip žiurkiukas su ruoniu sukryžmintas 🙂 – apie ant „iPhone’o“ telpantį mažiausią D.Britanijos šuniuką atsiliepė Ona. Mes tikrai neįsivaizduojame, kokiu būdu galima sukryžminti žiurkėną ir ruonį ir labai viliamės, kad niekas niekada nebandys to daryti. Tačiau Onai neabejotinai skiriame savaitės komentatorės titulą ir šį žiurkėno-ruonio prototipą:
 

„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top