Now Reading
5 metrų pitonas albinosas Lilly – pilnavertis šeimos narys (foto)

5 metrų pitonas albinosas Lilly – pilnavertis šeimos narys (foto)

5 metrų pitonas albinosas Lilly – pilnavertis šeimos narys (foto)

Ekodiena.lt

5 metrų pitonas albinosas Lilly yra pripažintas ilgiausiu Didžiosios Britanijos augintiniu. Jis, kaip pilnavertis šeimos narys, gyvena kartu su Raisų šeimyna.

Lilly šeimininkai – tėtis Pytas, mama Kim bei šešiolikmetė dukra Kloja. Savo augintiniui jie leidžia karaliauti tiek šeimos name, tiek kieme.

Kim sako, kad Lilly yra labai gero charakterio. Ji – ramus augintinis, todėl net vaikai gali su ja nebijodami žaisti. Mėgstamiausiais Lilly užsiėmimas – tiesiog tysoti prieš saulę šeimos sode.

Raisų šeima pastaruosius 25 metus namuose augino gyvates, kol šeimos tėtis Pytas nupirko ir parvežė į namus naują šeimos narį – Lilly. Kai dar visai mažutį šeimos narį parsivežė namo, niekas nė neįtarė, kad Lilly taps ilgiausiu augintiniu Didžiojoje Britanijoje.

Žinoma, jos ilgis sukėlė ir nemažai problemų – šeima turėjo išlaidauti, kad galėtų įrengti tinkamą Lilly miegamąjį (pailgą šildomą cisterną).

Dabar Lilly yra 7 metai, o tai reiškia, kad jos augimas dar nėra sustojęs. Raisai spėja, kad jų „mažoji“ pasieks 6 metrų ilgį. Lilly suvalgo vieną triušį per tris savaites ir daugiausiai laiko praleidžia miegodama.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kai į namus atkeliavo Lilly, Klojai tebuvo devyneri. Jos kartu augo ir tapo geriausiomis draugėmis. Kloja tiesiog „apsėsta“ meilės pitonui. Ji netgi įstojo Milton gyvūnų kolegiją, kur studijuos roplių priežiūrą. Ateityje tikisi dirbti dideliame zoologijos sode roplių prižiūrėtoja.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top