Savaitgalio receptas. „Plevėsos virtuvėlė" pristato - kalakutienos ir bulvių dizasteris

Laikas.lt

"Plevėsos virtuvėlė"

„Plevėsos virtuvėlė“ skirta tiems, kurie:
A) nekenčia gaminti,
B) nuolat bijo, kad gaminant kažkas nepasiseks,
C) arba tiesiog gerokai mieliau laiką leidžia miegamajame, nei virtuvėje.


Čia bus vien išmėginti patiekalai - tokie paprasti, kad juos sugadinti prireiktų didelio talento.

Skanaus!

Kartais gaminimo procesas ir patiekalo išvaizda nuvilia, tačiau skonis mmm...pasaka! Taip nutiko ir šįkart.

Galim pamėginti išsikepti apkepą, nusižiūrėję iš kokių sumanių žurnalų. Bet jei truputį stokojam uolumo, tai aišku, nurodymus seksim ne visai tiksliai.

Nu kaip aš dariau? Kažkaip! Išklojau kepimo formą folija, ištepiau sviestu, pripjaustinėjau bulvių, svogūno, pridėjau kalakutienos faršo, dar bulvių, dar svogūnų, dar pomidorų, žinoma, prieskonių, ir kepiau. Kepiau kepiau. Kepiau kepiau. Kepiau, bl*, ir kepiau. Ir vis buvo žalia ir žalia.

Po kokių trijų valandų galiausiai iškepė. Užtarkavau sūrio ir nuėjau miegoti, nes jau buvo pusė dviejų nakties.

Iškepusiam apkepui dar kažkokie vandenys nubėgo – gal sviestas išsilydė, gal dar kažkas jam nepatiko. Žodžiu, d i z a s t e r i s. Bet buvo skanus dizasteris.

Daugiau nuotykių virtuvėje: „Plevėsos virtuvėlė“

apkepas, bulvės, kalakutiena, Plevėsos virtuvėlė, receptai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai