Birželį Kaune koncertuos Ericas Claptonas. Bilietai - nuo spalio 4-osios (video)

Karolis Vyšniauskas
wall.alphacoders nuotr.

Spalio 1-oji – pasaulinė muzikos diena. Sutapimas ar ne, bet šia proga Lietuva gavo pavydėtiną dovaną. Koncertų organizavimo agentūra „BDG Music“, šiemet į Lietuvą atvežusi Lady Gagą ir „Red Hot Chili Peppers“, šįryt paskelbė, kad kitų metų birželio 4-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos vienas geriausių gitaristų muzikos istorijoje Ericas Claptonas.

Tai bus pirmasis E. Claptono koncertas Lietuvoje.
 
Kitais metais šiuo metu 67-erių E. Claptonas švęs savo profesionalios karjeros 50-metį, kurį paminės nauju albumu (planuojamas išleisti 2013 m. pradžioje) ir specialia programa. Lietuva bus trečioji šalis po Didžiosios Britanijos ir Vokietijos, šią programą išvysianti.
 
„Ericas Claptonas – vienas geriausių visų laikų muzikantų, kurio gerbėjai prašymais surengti jo koncertą mus atakavo jau seniai. Šiandien džiaugiamės kartu su jais ir didžiuojamės, galėdami pristatyti jo pirmąją viešnagę Lietuvoje“, – žiniasklaidoje pasirodžiusiuose pranešimuose cituojama „BDG Music“.
 
E. Claptono kolekcijoje – net septyniolika „Grammy“ apdovanojimų. Už savo veiklą atlikėjas yra apdovanotas Britų imperijos komandoro kryžiumi, taip pat jis net triskart patekęs į rokenrolo šlovės muziejų.
 
Pirmieji bilietus į E. Claptono pasirodymą Kauno „Žalgirio“ arenoje jau rytoj, spalio 2 d. 10 val., galės įsigyti „BDG Music“ klubo nariai. Užsiregistruoti ir tapti „BDG Music“ klubo nariais galima internete www.bdg.lt.
 
Masinė prekyba bilietais į koncertą prasidės spalio 4 d. Nuo 10 valandos jais bus prekiaujama visuose „Ticketpro“ prekybos punktuose ir internetu – ticketpro.lt. Pirmieji pigiausi bilietai į koncertą, kurių kiekis - griežtai ribotas, kainuos 159 litus, informuoja portalas lrytas.lt
 
Šiuo metu koncertuose E. Claptonas atrodo taip (2012 m. sausio įrašas):
 
 
Garsiausias E. Claptono kūrinys – 1992-ųjų daina „Tears in Heaven“, parašyta žuvusiam muzikanto sūnui atminti:
 

ericas claptonas, Kauno Žalgirio arena, koncertai lietuvoje

Naujausi komentarai
cool
2012-10-01, 14:11
super. Legenda, kuri vis dar geroj formoj, net dar gresneje nei jaunystej:)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai