„The Ball & Chain“ ruošia didžiausią Helovyno vakarėlį mieste (foto)

Laikas.lt
Nuotr. Marla Singer

Šiandien „The Ball & Chain“ paskelbė kelias naujienas. Pirmoji – šiemet jie ruošiasi surengti patį didžiausią Helovyną mieste. Antroji – per šį vakarėlį spalio 31 d. „Lofte“ jie pristatys išplėstinę savo kūrybos programą kartu su mini orkestru.

Taip pat šiandien pasirodė intriguojanti grupės fotosesija specialiai „Bad Ass Retro Halloween“ renginiui, kurios autorė yra talentinga fotomenininkė Marla Singer.
 
„Šią nuotrauką įkvėpė pasaka apie Mėlynbarzdį. Tai pasaka suaugusiems“, – trumpai savo mūzas išduoda Marla. 
 
Beje, „The Ball & Chain“ Helovyno vakarėlyje menų fabrike „Loftas“ taip pat netrūks suvaidintų personažų. 
 
Viena iš vakarėlio iniciatorių, Erica Jennings, užsiminė, kad „Bad Ass Retro Halloween“ pasirodys profesionalūs aktoriai, kurie stebins savo netikėtais performansais.
 
„Be to, per Helovyną su mumis šoks profesionalūs „Show Makers Akademijos“ šokėjai ir lindyhopo gerbėjai. 
 
Ant scenos prieš mūsų pasirodymą lips Berta Timinskaitė. O mes tuo tarpu jau ruošiamės pristatyti savo papildytą programą su nedideliu orkestru“, – sako Erica Jennings.
 
Renginio ervdę puoš šventinė tematika, dekoracijos, siurprizai, helovyniškos bjaurybės, ir ne tik. Todėl būtina paisyti aprangos kodo.
 
„Tai bus šventė, todėl geriau pasipuošk halloween retro tema, nes kitaip būsi nurengtas“, – juokaudama vakarėlio aprangos kodą pristato E. Jennings.

Erica Jennings, helovynas, jurgis didžiulis, loftas, Marla Singer, The Ball & Chain

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai