Restorano klaida: per antrąjį gimtadienį berniukas prisigėrė viskio

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Sonny Rees savo antrąjį gimtadienį atšventė linksmiau, nei kas savo aštuonioliktąjį – berniukas restorane ramiai gurkšnojo 40 laipsnių stiprumo viskį!

Mažylis išgėrė pusę stiklinės stipriojo gėrimo po to, kai Anglijoje esančio restorano „Frankie and Benny's“ personalas per klaidą vietoje vaisių sulčių jam atnešė alkoholio. Kai berniukas po kiekvieno gurkšnelio nutaisydavo keistą veido išraišką ir pradėjo muistytis kėdėje, jo mama užuodė su niekuo nesumaišomą alkoholio kvapą, sklindantį iš dvimečio stiklinės.

Tuoj po to Sonny jau miegantis buvo nuvežtas į ligoninę, kur po procedūrų paleistas namo visiškai sveikas ir... blaivus.

Pasipiktinusi mama Nina Rees sakė: „Mes nuėjome į restoraną tuoj po vidurdienio, sūnui užsakiau laimo sulčių ir vandens, jo mėgstamiausių. Gėrimus atnešė, o aš vis drąsinau jį gerti, nes Sonny valgė sūrų maistą. Baigėme pirmuosius savo patiekalus ir tada pastebėjome, jog berniuko veido išraiška tapo kaip alkoholio padaugininusio žmogaus. Paėmiau iš jo stiklinę ir pati paragavau  tų „sulčių“ – tai buvo viskis, sakyčiau, dvigubas. Kai tik paragvau, jaučiau lengvą deginamą gerklėje ir šilumą krūtinėje. Sonny išgėrė apie 10 gurkšnių – jis tikrai turėjo apsinuodyti, tieisiog puoliau į paniką“.

Įsimintinai antrąjį savo atžalos gimtadienį minėjusi šeimyna, dar nieko neįtardama, netgi nufotografavo berniuką su viskio taure.

Pasak ponios Rees, restorano vadybininkė ilgai nepripažino šios užsakymų sumaišymo klaidos, kol pati neparagavo jubiliatui atnešto gėrimo.

„Personalo reakcija buvo siaubinga. Jie sakė,  jog tai negalėjo atsitikti, atnešė jam vandens ir nuėjo. Mažiau ar daugiau jie mane ignoravo“, – pasakojo informatikos mokytoja dirbanti mažylio mama.

Visgi, paskambinus į atitinkamas institucijas, Rees šeimyna iš restorano gavo 50 procentų nuolaidą sąskaitai, o kitą dieną sulaukė apgailestaujančio vadybininko skambučio.

„Frankie and Benny's“ viešųjų ryšių atstovas teigė, jog kompanija labai atisprašo už šį įvykį, kurį sukėlė žmogaus klaida, ir deda visas pastangas, kad daugiau taip niekada neatsitiktų.

antrasis gimtadienis, berniukas, girtas, mažylis, prisigėrė

Naujausi komentarai
2012-10-12, 12:00
man panasiai buvo kokiu 5metu kai pas diedukus augau parejau is kiemo gert norejau pamaciau buteli ysipyliau stikline isgeriau visa tik paskuj supratau kad samane:D paskuj 12m jrgj panasjaj buwo netyčja stikline isgeriau samagono patiko tj pakartojau dar wjena tj pabudau ligonineje:D
Ona
2012-10-12, 10:26
Reikia pratintis nuo mažų dienų... ;)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai