Now Reading
Poros bučinys prieš miegą – jau atgyvena?

Poros bučinys prieš miegą – jau atgyvena?

Poros bučinys prieš miegą – jau atgyvena?

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Net kai aistra jau kiek išblėsta, bučinys prieš miegą neatrodo per didelis reikalvimas, keliamas savo partneriui. Visgi Didžiojoje Britanijoje atlikti tyrimai rodo ką kitą.

Aštuoniasdešimt procentų porų jau nebesibučiuoja prieš miegą, linkėdami vienas kitam labos nakties – jie tiesiog per daug susikoncentravę į bandymą užmigti.

Ketvirtis apklaustųjų teigė, jog jie net negali pakęsti, kai lovoje liečiasi su partneriu, o 90 procentų porų, prieš nugrimzdami į miegą, netgi nesugeba ištarti „Aš tave myliu“.

46 procentai respondentų prisipažino miegodami atsukantys partneriui nugarą – taip geriau pasiilsi. Visgi, tai nėra taip blogai, kaip galėtų nuskambėti. Santykių psichologė Corine Sweet sako, jog tokia miegojimo poza byloja apie pasitikėjimą – kuomet miegame, kūno kalba tiesiog negali meluoti.

„Natūralu, kad praėjus pirminiam geismui, kai pora miega be drabužių, „apsiraizgę“ vienas kitą, viršų ima gero poilsio poreikis, todėl miegojimas nugara į nugarą tampa dominuojančia miegojimo poza“, – kalbėjo C. Sweet.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tik vienas procentas iš 2000 apklaustų porų teigė miegantys “romantiško filmo“ pozicijoje: vyras guli ant nugaros, o moteris padėjusi savo galvą jam ant krūtinės.

„Poros tiesiog įpranta miegoti tam tikra poza, kuri atitinka jų asmenybes bei asmeninius pageidavimus. Jei kažkuris pakeičia savo miegojimo įpročius, tai gali būti žalinga jo partneriui“, – teigė panelė Sweet.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top