Now Reading
Ko nori moterys? Tobula dailiosios lyties atstovės dienotvarkė

Ko nori moterys? Tobula dailiosios lyties atstovės dienotvarkė

Ko nori moterys? Tobula dailiosios lyties atstovės dienotvarkė

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Turbūt daugelis galvojate, kad tobula moters diena praeitų grožio salone arba Spa centre – juk tai atrodo bene puikiausias būdas atsipūsti nuo varginančio darbo, namų ruošos ar vaikų priežiūros. Visgi atlikti tyrimai rodo, kad dauguma dailiosios lyties atstovių bene daugiausiai laiko per  nuostabiausią savo dieną skirtų romantiškam pasibuvimui su partneriui – vidutiniškai 106 minutes.

Mokslininkai, apklausę 900 respondenčių, kurių amžiaus vidurkis yra 38-eri, atsižvelgdami į jų atsakymus sudarė tobulą moters dienotvarkę.

Po aštuonių valandų netrukdomo miego, dauguma apklaustųjų norėtų romantiškai praleisti laiką su mylimuoju, panaršyti internete (98 minutes.), skirti laiko socializacijai (82 minutes). Taip pat 72 minutės būtų skirtos atsipalaidavimui, 56 minutės – apsipirkinėjimui, o 57 – kalbėjimui telefonu.

Tyrėjai padarė išvadą, jog įvairovė yra būtent tas dalykas, kurio trokšta moterys – galbūt tai paaiškina, kad į tobulą dieną yra įtraukta 68 minutės sporto ir (tik!) 36 minutės darbo.

„Journal of Economic Psychology” žurnale aprašyto tyrimo iniciatoriai aiškino: “Klausėme, kaip atrodytų tobula dienotvarkė, jei atsižvelgtume į nenuginčijamą faktą, kad net maloniausios veiklos tampa mažiau malonios, jei jomis užsiimi per ilgai ir per dažnai”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top