Now Reading
Pagal „Skamp“ dainą „Revolution“ bus kuriamas choreografinis vaizdo klipas

Pagal „Skamp“ dainą „Revolution“ bus kuriamas choreografinis vaizdo klipas

Pagal „Skamp“ dainą „Revolution“ bus kuriamas choreografinis vaizdo klipas

Laikas.lt
Nuotraukoje – Šarūnas Kirdeikis

Šarūno Kirdeikio vadovaujama „Show Makers Akademija“ užsimojo sukurti choreografinį vaizdo klipą, kuris bus filmuojamas pagal neseniai pasirodžiusią grupės „Skamp“ dainą „Revolution“.

„Dar vasarą turėjau mintį tiesiog pradėti tradiciją, kuomet šokių studija filmuoja savo darbo rezultatus – kompozicijas, trumpas kombinacijas ir patys montuoja mini šokio klipus, kuriuose pagrindinis dėmesys skiriamas choreografijai ir šokėjams. Tačiau šį kartą pagalvojau pakviesti ir daugiau studijų prisijungti bendram darbui – galbūt „Skamp“ dainos stiprumas ir pavadinimas įkvėpė nedidelei revoliucijai, kuriai reikia daugiau jėgos?“, – apie idėją kalbėjo Šarūnas.
 
Dainos „Revolution“ choreografiniame klipe pasirodys žinomi Lietuvos šokėjai bei ryškiausios šokio studijos. Prie projekto jau prisijungė penkios grupės: gatvės šokių centras „Ro“, Studijos „RE_D“, „G House“, „INdY Dance“ studijos grupė „Just try me“ ir akrobatinių triukų atlikėjai „Broliai akrobatai”. Planuojama, kad filmavime iš viso dalyvaus apie 70 šokėjų. Kol kas šokėjų komandos filmavimui ruošiasi ir repetuoja atskirai, kurdamos choreografiją paskirtai dainos daliai. Tiesa, studijoms nepriklausantys šokėjai taip pat gali prisijungti ir, užsiregistravę bei išmokę internete paskelbtą šokio kombinaciją, dalyvauti finalinės scenos filmavime lapkričio 4 d.
 
Nors šis vaizdo klipas ir nebus oficialus dainos klipas, tačiau grupės „Skamp“ nariai jame turės nedidelį vaidmenį. „Mes šokome ir ankstesniame savo vaizdo klipe pagal dainą „Reach“. Man patinka stebėti choreografų darbą, tai tiesiog nuostabu, todėl džiaugiuosi šokėjų inivciatyva ir pati noriu dalyvauti – tikiuosi, kad šiame klipe šoksiu arba vaidinsiu“, – planuoja Erika Jennings. Atlikėja atvirauja, kad tokio vaizdo klipo kūrimas buvo daugiau Šarūno Kirdeikio idėja. Jis paprašė grupės „paskolinti” savo kūrinį, o Skampai su džiaugsmu sutiko prisijungti prie kūrybinės grupės.
 
„Dainos energija turėtų atsispindėti studijų kuriamoje choreografijoje, o revoliucija, kad ir nedidelė, įvykti šokėjų vaizduotėje: kaip jie pamatys dainą, jos, beje, rimtą ir stiprią žinutę, ritmiką. Juk revoliuciją pirmiausiai reikia daryti savo darže, tad pradėkime nuo mažesnių dalykų, veikime čia ir dabar“, – apie tai, kaip klipas atspindės dainos žodžius, kalba „Show Makers Akademijos“ vadovas.
 
Planuojama, kad naują choreografinį vaizdo klipą pagal „Skamp“ dainą „Revolution“ bus galima pamatyti jau lapkričio pabaigoje.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top