7 požymiai, kad laikas santuokai

Alfa.lt

Pasak santuokos ekspertų, jei norite ilgos ir laimingos santuokos, prieš tuokdamiesi turėtumėte pasitikrinti pagal žemiau išvardintus požymius, ar jūs su antrąja puse tikrai esate pasiruošę santuokiniam gyvenimui.

7 požymiai, kad laikas santuokai:

1. Ilgai susitikinėjate

Neskubėkite prie altoriaus per greitai. Nerūpestingas susitikinėjimas padeda geriau pažinti vienas kitą ir nuspręsti, ar tikrai norite vienas kitam įsipareigoti ir kurti šeimą.

2. Jūsų ateities tikslai vienodi

Nesitikėkite, kad santuoka išspręs nesutaikomus skirtumus ir suderins skirtingus tikslus. Jei jūsų partneris nori keliauti aplink pasaulį, o jūs trokštate ramaus šeimyninio gyvenimo, sutarimo tikrai nerasite.

3. Jūs nenorite, kad jis pasikeistų

Neprivalote vertinti ir mėgsti visų mylimojo savybių, bet turite jas priimti. Supraskite, kad nei jūs nei santuoka jūsų partnerio nepakeis, jei jis pats to nenorės, tad negalite tekėti už žmogaus, kuris jums nepatinka.

4. Jūsų intymus gyvenimas nuostabus

Jei ir po 3 metų draugystės vis dar esate puikūs partneriai ir gyvenime ir miegamajame, vadinasi, tinkate vienas kitam ir galite planuoti vestuves. Jei dar iki vestuvių kankina abejonės dėl seksualinio gyvenimo, paklauskite savęs, kaip jausitės po 5 ar 10 metų praleistų kartu.

5. Jūs norite šeimos, o ne gražios šventės

Jei vis dar norite tekėti, kad galėtumėte pasipuošti balta suknele ir priversti iš pavydo pažaliuoti drauges, jūs dar nesubrendusi vedyboms. Vestuvės tėra vienos dienos šventė, po kurios jūsų laukia ilgas šeimyninis gyvenimas.

6. Abu stengiatės pasimokyti iš barnių

Nesutarimai yra įprastas dalykas, bet svarbu, kad stengtumėtės rasti kompromisą ir pasimokytumėte iš ginčų. Jei barniai jus suartina, o ne atitolina, būsite puikūs sutuoktiniai.

7. Šeima pritaria santuokai

Žinoma, ne šeima turi rinkti jums gyvenimo partnerį, bet jei gerai sutariate su šeimos nariais ir jie nerimauja dėl rimtų priežasčių, vertėtų apsvarstyti jų teiginius. Jus pažinodami tėvai ir artimi draugai gali pastebėti nesutaikomų jūsų ir partnerio skirtumų, kurių jūs nenorite pripažinti arba tiesiog nepastebite.


laikas santuokai, meile, pora, santuoka, santykiai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai