Now Reading
Vaikino kūnas nusėtas Antrojo pasaulinio karo veikėjų tatuiruotėmis (foto)

Vaikino kūnas nusėtas Antrojo pasaulinio karo veikėjų tatuiruotėmis (foto)

Vaikino kūnas nusėtas Antrojo pasaulinio karo veikėjų tatuiruotėmis (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Apie kai kuriuos žmones sakoma: „Jis – tikra vaikščiojanti enciklopedija“. Na, o šį vyruką galima drąsiai vadinti „vaikščiojančia istorijos knyga“ ar bent jau „fotoalbumu“. Nolanas Holmesas savo kūną paskyrė ne kam kitam, o Antrojo pasaulinio karo herojams, kurie tatuiruočių salone visam gyvenimui „apsistojo“ ant jo odos.

26-erių metų britas keturis metus kantriai praleido po tattoo meistro adata tam, kad savo kūną papuoštų Čerčilio, Hitlerio ir kitų šio karo įžymybių portretais.

„Su šiuo karu susiję ir mano šeimos interesai: mano močiute dirbo ginklų gamybos linijoje, o jos vyras žuvo karo metu. Antrasis pasaulinis karas tapo didžiausiu mano domėjimosi objektu: skaitau knygas, žiūriu filmus, dokumentiką – viską, kas su tuo susiję. Jaučiu, jog šio laikotarpio istorija po truputį užsmirštma, nes pasaulis tampa labiau politiškai korektiškas – mano kūnas yra kaip pagarbos ženklas tiems, kurie tai išgyveno, ir tiems, kurie krito mūšiuose“, – kalbėjo mechaniku dirbantis jaunuolis.

Nylanas teigia, jog tai nėra šiaip sau pigios tatuiruotės, o tikras meno kūrinys.

„Mano mergina jas tiesiog dievina. Šias tatuiruotes, priešingai nei daugelis, pasidariau ne dėl mados. Jos yra priminimas apie tai, kas vyko 1939-1945 metais, laikotarpiu, kai mūsų šalis galėjo pasikeisti amžiams“, – kalbėjo N. Holmes, kuriam labiausiai patinka Winstono Čerčilio atvaizdas.

Pete Sinclair, kuris ir yra šių tatuiruočių autorius, netgi laimėjo nacionalinį apdovanojimą darbą, Nylano kūną pavertusį istorijos knyga.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Salono „Carnival Tattoos“ meistras teigė: „Tai buvo vienas neįprasčiausių pageidavimų, tačiau man labai patiko sukurti istorijos knygą ant šio vaikino odos“.


 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top