Now Reading
„Exit“ vasaros rezidencijoje bendra Igno ir Julie Thompson daina

„Exit“ vasaros rezidencijoje bendra Igno ir Julie Thompson daina

„Exit“ vasaros rezidencijoje bendra Igno ir Julie Thompson daina

Paskutinę liepos mėnesio dieną „Exit“ vasaros rezidencijoje Palangoje karaliaus svajinga ir seksuali šokių muzika. Šeštadienį, liepos 31 d., klubo lankytojų laukia ne tik gyvas vienos žymiausių klubinių vokalisčių Julie Thompson pasirodymas, bet ir atlikėjos bei Igno singlo „Hold On“ pristatymas.

Į sceną taip pat kops Tiesto favoritas, skraidinančių trance muzikos himnų autorius Andy Duguid iš D. Britanijos. Antrąjį klubo aukštą linksmins merginų numylėtiniai DJ Radistai iš „Zip Fm“ – Rolandas Mackevičius ir Jovani.

Sutapo skoniai

„Iki šiol negaliu patikėti, kad bendram kūriniui pavyko prikalbinti mylimiausią savo visų laikų klubinę vokalistę Julie Thompson. Taip sakydamas nė kiek neperdedu – gražesnio balso klubinės muzikos vandenyne nesu girdėjęs“, – sakė pirmąjį savo singlą pristatysiantis Ignas.

Anot didžėjaus, laikas – vienintelis sunkumas, iškilęs bendradarbiaujant su Londone gyvenančia atlikėja. „Julie labai užsiėmusi, dalyvauja begalėje muzikinių projektų ir dar moko vaikus vokalo. Ir atstumas! Būtų buvę kur kas smagiau dirbti vienoje studijoje“, – pasakojo didžėjus.

Visų pirma gimė garso takelis, kurį Ignas įrašė profesionalioje studijoje D. Britanijoje. Po to darbo ėmėsi Julie Thompson, kuri sukūrė žodžius ir įdainavo kūrinį. „Neturėjau prie ko prikibti. Svajingai, seksualiai ir paprastai – taip kaip ir norėjau, mūsų skoniai puikiai sutapo. Pirmieji kūrinio bandymai „Exit“ šokių aikštelėje rodo, kad publika „Hold On“ skambesiui taip pat neabejinga“, – sakė Ignas.

Netrukus – radijo bangomis

Šeštadienį „Exit“ vasaros rezidencijos šokių aikštelei kerinčio balso Julie Thompson gyvai pažers didžiausius savo hitus. Tarp jų – bendras atlikėjos darbas su Tiesto „Somewhere Inside“, Julie Thompson ir Londono prodiuserio James Holden kūriniai „Nothing“ ir „Come To Me“.

Kol kas progą visu garsu pasimėgauti „Hold On“ skleidžiamomis emocijomis turės tik „Exit“ rezidencijos lankytojai. Tiesa, jau netrukus kūrinys bus pasiūlytas ir radijo stotims. „Lengvesnė radijo versija jau pakeliui. Savo „Hold On“ versijas klausytojams ruošia Jovani ir latvis Kaspar Kondrat. Rinktis bus iš ko“, – pasakojo Ignas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

2010-ieji žada būti ypač produktyvūs didžėjui. Šiuo metu Ignas aktyviai bendradarbiauja su prodiuseriu Josh Gabriel, prieš kelias savaites viešėjusiu Palangoje. Nors jų bendras kūrinys dar neturi pavadinimo, tačiau visa eilė pasaulio didžėjų jau laukia galutinės versijos.

Prieš gerą mėnesį pristatęs į senąjį „Exit“ klubą nukeliančią savo „Hugg&Pepp“ kūrinio „Snabeln“ versiją, didžėjus baigia ruošti dar remiksus. „Kol darbai nebaigti, daug kalbėti nesinori. Visas geras naujienas palikime ateičiai“, – sakė Ignas.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top