Lietuvoje koncertavusi Katie Melua: „Jūs priminėte man namus“ (foto)

Eglė Kirliauskaitė
Foto: Eglė Šerstniovaitė
Laikas.lt

„Ačiū, Lithuania“, – Kauno „Žalgirio arenoje“ susirinkusiems gerbėjams vakar ne kartą  dėkojo pasaulininio garso dainininkė Katie Melua.  Jau antrąjį kartą Lietuvoje pasirodžiusi atlikėja, mūsų šalyje baigusi savo koncertinį turą „Secret Symphony Tour”, kaip visada žavėjo nuoširdumu, lyrinėmis melodijomis bei pasidžiaugė savo visai neseniai įvykusiomis vestuvėmis.

Pirmąjį rugsėjo savaitgalį už buvusio motociklų sporto čempiono Jameso Toselando ištekėjusi K. Melua netgi scenoje atrodė įsimylėjusi, o  savo teigiama energija netruko užkrėsti ir publikos. Beje, matyt didžiausią džiaugsmą bei euforiją ji tądien sukėlė ne susirinkusiems gerbėjams, o muzikos megažvaigždės koncertą apšildžiusiam jaunam lietuvių atlikėjui Markui Palubenkai.

„Pamenu, kai, per radijo stotį išgirdęs naują Katie Melua dainą, puldavau internete tikrinti jos pavadinimo. O dabar sėdžiu čia ir dėkoju jums, kad esate šio nuostabaus dalyko dalis”, – suteikta garbe bei savo laime nuoširdžiai patikėti negalėjo dar prieš gerus metus tik alternatyviosios muzikos mėgėjams žinotas M.Palubenka.

Ir džiaugtis buvo kuo: iš Gruzijos kilusios K. Melua pasirodymas, nors ir nepasižymėjo įspūdingais šou elementais (tiesą sakant, scena labiau priminė gerai išsilaikiusių kultūros namų vaizdą), įvairaus amžiaus žiūrovų nenuvylė ir paliko šiltą, jaukų įspūdį. Atsidėkodami gerbėjai atlikėjai dovanojo gėles, kurios Londone gyvenančiai Katie sukėlė nostalgiją gimtinei: „Anglijoje gėlių nedavonoja, o Gruzijoje – visuomet. Jūs priminėte man namus“.

Koncerto metu nuskambėjo ne tik tokie visiems žinomi hitai kaip “Nine Million Bicycles”, “The Closest Thing To Crazy” ar “I Cried For You”, kuriuos publika tyliai dainavo kartu su atlikėja, bet ir naujausi K. Melua kūriniai iš jos penktojo albumo „Secret Symphony“, dienos šviesą išvydusio kovo mėnesį.

Daugiau koncerto akimirkų - nuotraukų galerijoje

dainininkė, Gruzija, Katie Melua, koncertas, Žalgirio arena

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai