Now Reading
A.Mamontovas šiandien pradeda koncertinį turą Dzūkijoje

A.Mamontovas šiandien pradeda koncertinį turą Dzūkijoje

A.Mamontovas šiandien pradeda koncertinį turą Dzūkijoje

Laikas.lt
Organizatorių nuotr.

Praėjusiais metais Alytuje anšlago sulaukęs Andrius Mamontovas su grupe vėl grįžta į Dzūkiją. Šį savaitgalį atlikėjas gyvo garso koncertais džiugins alytiškius ir Druskininkų gyventojus.

Paskutinę rudenio dieną Lietuvos scenos legenda paskyrė Alytaus miestui, kuriame pradės savo koncertinį turą. Alytaus kultūros ir komunikacijos centre, atlikėjas vėl virpins klausytojų širdis. A. Mamontovas šiais metais atiduos duoklę ir gerbėjams Druskininkuose. Tai jis padarys šį sekmadienį, „Grand SPA“ Lietuva Nemuno salėje.
 
Koncertuose Andrių Mamontovą lydės grupė aukščiausio lygio muzikantų bei scenos bendražygių, o pasirodymų metu skambės ne tik naujausios, bet ir visų seniai pamėgtos dainos, kurių metu ramiai sėdėti tiesiog neįmanoma.
 
Praėjusiais metais pilnas sales rinkdavęs muzikantas ir šį kartą sulaukė milžiniško susidomėjimo. Bilietai į A.Mamontovo koncertus Dzūkijoje buvo perkami rekordiniu greičiu. Šiuo metu „Bilietų pasaulis“ prekybos vietose yra likę vos kelios dešimtys bilietų. Atlikėjas viešai paskelbė, kad po šįmet įvyksiančių pasirodymų A. Mamontovas darys ilgą pertrauką ir nežino, kada vėl užlips į sceną. Šie koncertai yra viena paskutiniųjų galimybių atlikėją išvysti koncertuojantį Lietuvoje.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top