Now Reading
Daiktų pusryčiai. Leidyklos „Nieko rimto“ užrašinės (konkursas)

Daiktų pusryčiai. Leidyklos „Nieko rimto“ užrašinės (konkursas)

Daiktų pusryčiai. Leidyklos „Nieko rimto“ užrašinės (konkursas)

Laikas.lt

Leidyklos „Nieko rimto“ vardą galima sieti ne tik su vaikiškomis knygomis, bet ir su dailininkės Sigutės Ach kūryba. Jos piešta sparnuota karvutė yra visos leidyklos simbolis, gyvenantis ant knygų, kompaktinių plokštelių viršelių, ant porcelianinių puodukų, atvirukų, magnetukų ir taip pat ant „niekorimtiškų“ bloknotų.

Leidyklos interneto parduotuvėje galima rasti keturis skirtingus unikaliais Sigutės Ach piešiniais puoštus bloknotus. „Visuose bloknotuose lapai yra be linijų. Taip padarėme tyčia, kad bloknoto savininkas galėtų ne tik žymėtis svarbiausius dienos darbus, bet ir užsirašyti netikėtai užklydusią mintį ar ką nors nupiešti“, – sakė leidyklos atstovė Renata Rimkutė.

Bloknotas su pieva, angelu, karvytėmis arba su truputį pašėlusiais pegasais – sau patinkantį ir tinkantį suras tiek rimti verslininkai ar elegantiškos damos, tiek ir svajotojai arba tie, kurie nenori per greitai užaugti ir surimtėti.

Kasdienybė gali būti kūrybiška, sako leidykla „Nieko rimto“, laikas.lt skaitytojams dovanojanti šiuos keturis bloknotus.

Spauskite nuorodą ir dalyvaukite konkurse.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top