Now Reading
Astrologė Palmira: kitų metų sėkmės formulė – matyti nematomą (interviu)

Astrologė Palmira: kitų metų sėkmės formulė – matyti nematomą (interviu)

Astrologė Palmira: kitų metų sėkmės formulė - matyti nematomą (interviu)

Lsveikata.lt

Daugiau nei dvidešimt metų savo darbui atsidavusi profesionali astrologė Palmira Kelertienė užtikrina, jog kalbos apie artėjančią pasaulio pabaigą tėra ezoterinis kičas ir ,,Lietuvos sveikatos“ skaitytojams atskleidžia principus, kurie ateinančiais metais padės gyventi geriau.

Pagal Majų kalendorių gruodžio 21d. įvyks pasaulio pabaiga. Ką apie tai manote?

Majų kalendoriuje tokios pranašystės neegzistuoja, tai yra laisva interpretacija.

Tai galima vertinti kaip 2012 metų verslo projektą, ateinantį iš už Atlanto. Puikus marketinginis planas: kiek statybinių medžiagų, žvakių, kruopų parduota, kiek milijonų tiražų knygų šia tema išleista.

Astrologas M. Levinas ramina dėl neva artėjančios pasaulio pabaigos, bet vis dėlto TĄ dieną pataria geriau neiti iš namų…

Kažkas galėjo pasinaudoti astrologo vardu ir paleisti antį. Teko susidurti, kad žymių astrologų vardais yra parašyti dalykai, kurie nieko bendro su realiais pasisakymais neturi. Gruodžio 21 diena yra tokia pat eilinė diena kaip ir kitos. Vienintelis dalykas, kad pagal persišką mėnulio kalendorių antrąją dienos pusę prasidės nepalankus, kritinis metas, bet tokių dienų būna keturios per mėnesį ir nieko čia nuostabaus. Žymiai pavojingesnė yra šio mėnesio 11-12diena.

Kaip elgtis žinant, jog artėja itin pavojingas rytojus?

Kai reikia tęsti darbus, bet yra blogas laikas, nereikia imtis atsakingų darbų, kurių niekada nedarei, nes yra didesnė tikimybė suklysti. Nesiaiškinami santykiai, nes susipyksi ir juos atstatyti bus sunku. Turi būti švelnus, lankstus, nelėkti, nerėkti. Nieko nedaryti yra geriau, negu daryti. Gali tiesiog nereikšti iniciatyvos. Šiuo atveju vėluoti yra gerai, nes visos problemos – per skubėjimą ir pyktį. Nepatartina tuoktis, pradėti vaikus. Ne kartą teko patirti: pora gerai sutaria, astrologiniu požiūriu suderinama, bet kažkas nesiseka, tai vaikų nėra, tai kitos problemos.

Nežinojau, susituokiau. Ką dabar daryti?

Jeigu tai yra tik civilinė santuoka, tuomet patariu išsiskirti ir dar kartą susituokti geru laiku. Sudėtingiau tiems, kurie susituokę ir bažnyčioje, tačiau išeitis yra. Dabar populiarėja įžadų atnaujinimas, todėl tą galima padaryti išsirinkus astrologiškai gerą dieną.

2013 metais sveikatą veiks nuodai ar gydomosios gyvatės savybės?

Pirmojoje metų pusėje gali suaktyvėti kvėpavimo takų ligos. Jautriausia vieta šiuo metu bus plaučiai, bronchai. Išaugs rankų traumų tikimybė. Labiau pasirūpinti reiktų ir turintiems skydliaukės problemų. Gerklės, balso stygų negalavimai gali išryškėti dainininkams, pedagogams.

Gal ne tik fizinėmis, bet ir dvasinėmis jėgomis, mintimis galima užkirsti kelią ligoms?

Žinia, jog žmogaus savijauta yra gyvenimo būdo ir jo minčių visuma. Galima patarti gana veiksmingą psichologinės reguliacijos praktiką, susijusią su mėnuliu (mėnulis astrologijoje siejamas su emocijomis ir pasąmone). Prasidėjus jaunačiai tik atsibudus ir prieš užmiegant ne mažiau 3 kartus pakartokite ,,aš sveikstu“. Programuokite tai, kas jums svarbiausia. Savęs stiprinimo formulę derėtų kartoti per augantį mėnulį iki pilnaties. O štai nuo pilnaties, kai mėnulis dyla, dvi savaites iki kitos jaunaties, gerai kartoti, kad nuo manęs atsitraukia ligos, nelaimės. Prasminga šiuos dalykus pakartoti kas dieną ir atsistojus prieš veidrodį. (Veidrodis astrologijoje siejamas su mėnuliu).

Kaip paprastam žmogui, ne astrologui, sužinoti, kuri data tinkamiausia apsilankymui pas gydytoją?

Sudėtinga, tačiau galima orientuotis pagal mėnulį. Pilnaties metu suaktyvėja žmogaus silpniausios vietos, šiuo periodu įvyksta daugiausia įvairių nelaimių. Kalbant apie sveikatą – organai labiau atskleis negalavimus per pilnatį, todėl tai tinkamiausias metas tyrimams. Tuo metu operacijoms pilnatis yra nepalankiausias metas.

Ar yra astrologinis paaiškinimas, kodėl Kalėdos vienija šeimas?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Per Kalėdas saulė juda Ožiaragio ženklu, o šiame ženkle pati silpniausia planeta yra mėnulis. Mėnulis simbolizuoja ne tik pasąmonę, emocijas, bet ir šeimą. Astrologijoje vadovaujamasi universalia taisykle, kad pirmiausiai trūksta silpniausioji grandis ir kadangi šiuo metu silpniausioji grandis yra šeima, šeima privalo susivienyti, būti kartu. Planeta stiprinama per tą ženklą, kurį ji valdo. Mėnulis valdo vėžio ženklą, o vėžys yra namai, šeima, valgis prie bendro stalo, todėl pagrindinis šeimos stiprinimas yra susėdimas prie bendro Kūčių stalo.

Kaip elgtis tiems, kurie šiemet prie bendro stalo susėsti negalės?

Yra dar vienas zodiako ženklas, kuriame stiprus mėnulis – dvyniai. Dvyniuose mėnulis yra ezoterinis šeimininkas. Reiškia, jog dvynių ženklą galima pasitelkti už nebuvimą prie vaišių stalo kartu. Dvynių ženklas yra laiškai, pokalbis telefonu, skaipu – bet koks pokalbis. Todėl prie Kūčių stalo yra prasminga susisiekti, pasikalbėti tais šeimos nariais, kurių nėra šalia.

Kitais metais ryšys turėtų stiprėti, tačiau tam labai svarbūs subtilūs niuansai. Reikės įsiklausyti į tai, kas nepasakoma, įžvelgti tai, kas nematoma, jausti užmerktomis akimis, labiau domėtis kitais. Artėjantys metai palankūs tuoktuvėms.

Ar yra dalykų, kurie dabartiniame gyvenime liūdina ar džiugina?

Neprisidedu prie tų žmonių, kurie tvirtina, kad gyvenimas yra blogas ir kasdien vis labiau blogėja. Man labiau patiktų mimo Modrio Tenisono mintis, kad gyvenimas yra puikus ir jeigu to nepastebi, problema yra tavyje. Gyvenimas nekaltas, kad tu matai blogus, o ne gerus dalykus. Man patiko amerikiečių kunigo Wilio Boueno metodika, kuri padeda išsinerti iš negatyvumo. Jis remiasi tuo, kad mūsų žodžiai ir mintys lemia poelgius. Metodika: ant rankos užsidėti violetinę apyrankę ir 21 dieną gyventi be skundų, kritikos, apkalbų. Jei per šį laikotarpį žmogus pradeda skųstis, apyrankę turi užsidėti ant kitos rankos ir dienas skaičiuoti iš naujo. Tęsti reikia tol, kol apyrankė ant vienos rankos išbus 21 dieną. Psichologų paskaičiuota, kad per kad tiek laiko mumyse įsitvirtina įprotis.



 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top