Now Reading
Vasariškame kino festivalyje apie laisvę – lietuvių kino klasikai

Vasariškame kino festivalyje apie laisvę – lietuvių kino klasikai

Vasariškame kino festivalyje apie laisvę - lietuvių kino klasikai

Vasarai persiritus į antrą pusę, tęsiasi lietuviško kino festivalis po atviru dangumi „Apie laisvę. Lietuviškai“. Kiekvieną rugpjūčio ketvirtadienio vakarą kino mylėtojų ir toliau lauks lietuviškų filmų peržiūros bei pokalbiai su jų kūrėjais kino seansuose „Kinas po žvaigždėmis“ „Piano.lt“ kiemelyje.

Šį ketvirtadienį, rugpjūčio 5 dieną, 22.00 val., festivalis kvies pažiūrėti 1969 metų filmą „Ave vita“, kuriame apie laisvę kalba žmonės, patyrę, ką reiškia būti karo belaisviais. Į susitikimą su žiūrovais atvyks neseniai 75-ąjį gimtadienį atšventęs, vienas garsiausių Lietuvos kino menininkų, Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas, filmo režisierius Almantas Grikevičius. Apie laisvę ir kiną taip pat kalbės filmo operatorius Jonas Tomaševičius, susitikimą ves kino kritikė Gražina Arlickaitė.

Įėjimas į „Apie laisvę. Lietuviškai“ seansus nemokamas.

„Kinas po žvaigždėmis“ – kino teatro „Pasaka“ pristatoma programa, vykstanti ketvirtadieniais, penktadieniais, šeštadieniais nuo 22 val. Vilniuje, piano.lt kiemelyje (Trakų g. 9/1, įėjimas iš Kėdainių gatvės pusės).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Įėjimas į programos „Apie laisvę. Lietuviškai“ filmus ketvirtadieniais nemokamas, penktadieniais ir šeštadieniais bilieto kaina – 5 litai. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top