„Kurak“ debiutas: kaip viskas atrodė (foto)

Laikas.lt
Nuotraukoje – Karolis Ramoška
Nuotr. Justė Urbonavičiūtė

Vakar sostinėje esančioje Menų spaustuvėje, scenoje šviečiant kažkam tarp metalo laužo-roboto, o žiūrovams bandant sutilpti tiek ant laiptų, tiek prie įėjimo, savo debiutinį koncertą surengė didžiausiu gruodžio Lietuvos muzikiniu įvykiu tapęs projektas „Kurak“.

Informacijos srautą praleidusiems: „Kurak“ – tai su „Empti“, „Fusedmarc“ ir kitomis žinomomis Lietuvos alternatyvios muzikos grupėmis dirbančio Vyginto Kisevičiaus inicijuotas projektas, prie kurio prisijungė dainininkai Markas Palubenka (buvęs grupės „Grim City“ narys, šiuo metu muzikuoja solo), Eglė Sirvydytė (dueto „mmpsuf“ vokalistė), Karolis Ramoška (grupės „Proper Heat“ vokalistas, „LRT Opus“ laidų vedėjas) ir Domas Strupinskas („No Dog Barking“ lyderis, anksčiau – „Make It Real Project“ ir kitų grupių narys).
 
Likus kelioms dienoms iki koncerto „Kurak“ pristatė debiutinį EP „Notes“. Jį galima išgirsti čia.
 
Menų spaustuvėje kiekvienas iš dainininkų, pasikeisdami, bet nesikooperuodami atliko savas dainas, sukurtas specialiai šiam projektui. Garsas buvo gyvas – būgnais grojo su „ReedNoBrass“ ir daugybe kitų grupių grojantis Mantas Augustaitis, „InSearch“ gitaristas Juozas Martinkėnas, „Spooky Campfire Stories“ ir kitose grupėse grojantis bosistas Donatas Bielunskis, taip pat pats V. Kisevičius.
 
Planuojama, jog koncertų bus daugiau, o pavasarį turėtų pasirodyti ir debiutinis „Kurak“ albumas.
 
„Laikas.lt“ turi fotoreportažą iš vakar. Nuotraukų autorė – Justė Urbonavičiūtė:

domas strupinskas, eglė sirvydytė, karolis ramoška, kurak, Markas Palubenka, menų spaustuvė, vygintas kisevičius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai