Now Reading
Muzikiniai pusryčiai: Niujorko gatvese kartu su Tori Amos

Muzikiniai pusryčiai: Niujorko gatvese kartu su Tori Amos

Muzikiniai pusryčiai: Niujorko gatvese kartu su Tori Amos

Laikas.lt
Nuotrauka Rick Nederstigt/Agence France-Presse – Getty Images

Alternatyviosios-pop muzikos atlikėja Tori Amos šį rudenį dar kartą pamalonino klausytojus nauju albumu. Super produktyvi muzikos autorė ir dainininkė beveik kiekvienais metais savo gerbėjus apdovanoja nauju įrašų rinkiniu bei jį palydinčiu koncertiniu turu. Šie metai – ne išimtis, spalio mėnesį pasirodęs „Gold Dust“ – jau tryliktasis. Velnio tuzino skaičiumi pažymėtą albumą galima būtų pavadinti naujai-senu, nes jame surinkta išskirtinė kolekcija Tori Amos dainų iš viso jos sukaupto muzikinio repertuaro ir visos jos skamba naujai, įrašytos talkinant Metropolitano Orkestrui diriguojamam Jules Buckley.

Šiandien kartu su Tori keliaujame į Niujorko gatves. Dainos, iš naujojo albumo, vaizdo klipe „Flavor“ saldžiabalsė raudonplaukė keliauja per miestą metro, geltonaisiais taksi bei pėsčiomis, kol pasiekia galutinį sustojimo tašką Vašingtos aikštės parke. 

Ši daina naujame albume atkeliavo iš 2009 m. rinkinio „Abnormally Atrracted to Sin“. Šiandien ji perdaryta ir dvelkianti kitokiu kvapu. Kiekvieną kartą, su nauju kūrybos pliūpsniu atlikėjos repertuare atsiranda daugiau rimties ir socialinių posūkių, tai liudija jos brandą, ne vien kaip atlikėjos, bet ir kaip žmogaus. 

Naujai pakvipusią „Flavor“ „uostinėjame“ naujame vaizdo klipe:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Dainą „Flavor“ greitai pagavo ir remiksuotuojų ausys, tad payoutybine rastumėte tikrai ne vieną šios dainos remikso versiją. Manyčiau, kad net šokių muzikos mėgėjai Tori Amos gali klausyti su pasimėgavimu. Klausome Tori Amos dainos „Flavor“ šokio muzikos stiliumi pagal Peter Rauhofer. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top