Now Reading
Kaip pasipuošti sutinkant 2013-uosius? „KUKLA Beauty Box“ stilisto A. Samoilenko patarimai

Kaip pasipuošti sutinkant 2013-uosius? „KUKLA Beauty Box“ stilisto A. Samoilenko patarimai

Kaip pasipuošti sutinkant 2013-uosius? „KUKLA Beauty Box“ stilisto A. Samoilenko patarimai

Eglė Kirliauskaitė
Laikas.lt

Naujieji jau visai ant nosies, o vis dar nežinote, kaip pasipuošti šventiniam vakarėliui? „Laikas.lt“ irgi laužė galvas, kol… Įvyko proto nušvitimas – kodėl gi šiuo klausimu nepasikonsultavus su profesionalais? Mums ir jums, mieli skaitytojai, į pagalbą skuba įvaizdžio namų „KUKLA Beauty Box“ stiliaus ekspertas Artūras Samoilenko, kuris mielai atsakė į labiausiai rūpimus šventinio stiliaus klausimus.

Artūrai, kaip rekomenduotumėte nepasiklysti stiliaus labirintuose ir puikiai atrodyti pasitinkant Naujuosius?

Visų pirma, labai svarbu atsižvelgti, kur šią šventę sutiksite. Žinoma, siūlau nepagailėti laiko ir šventiniam garderobui skirti jo šiek tiek daugiau. Dauguma žmonių, ruošdamiesi Naujųjų metų sutikimui, remiasi ženklu, kuriuo jie pažymėti, tačiau, mano nuomone, nereikėtų aklai sekti tendencijų ir tiesiog atrodyti puikiai (šypsosi). Ši šventė susijusi su nauja pradžia, todėl siūlyčiau ją pasitikti atrodant kuo gražiau, puošniau ir prabangiau. Moterys, nebijokite suknelių, lengvų, krentančių palaidinių bei kelnių derinių ir šiais metais leiskite sau šiek tiek daugiau.

Nepamirškite aksesuarų, tai – pagrindinis jūsų tobulo įvaizdžio ingredientas, todėl jiems negailėkite pinigų. Juk net paprasčiausia maža juoda nusibodusi suknelė, perjuosta dailiu kokybišku diržu ar suderinta su dailiais bateliais bei delnine, atrodys naujai, puošniai ir labai stilingai. Aksesuarų skyriuje siūlau nebijoti daugiau sidabro, aukso ar žvynelių žvilgesio – juk Naujieji!

Kokios spalvos turėtų dominuoti šventiniame garderobe?


Iš tiesų, spalvų siūlyčiau nevengti. Visgi, jei manote, kad sunkiai jas valdote, geriau likti prie klasikos ar “žaisti” derinant skirtingas faktūras, raštus. Niekada neprašausite pasirinkę juodą, raudoną, tamsiai mėlyną, kūno spalvas – juk tai klasika, tinkanti daugeliui. Spalvų megėjoms siūlau leisti sau puoštis ryškiaspalviais drabužiais ir juos šiek tiek nugesinti ramesniais aksesuarais bei papuošalais – kad ir kaip siektume išsiskirti, juk nenorime Kalėdų eglutės efekto, tiesa?

Ko dar, be minėtojo ryškiaspalvio margumyno, reikėtų vengti?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Blogos nuotaikos, nekokybiškų drabužių, prastai sutvarkytų plaukų ir nubėgusio makiažo. Manau, skyrus dėmesio šventiniam pasiruošimui, visa kita turėtų sektis puikiai.

Kaip šiai šventei turėtų pasipuošti stiprioji lytis?

Vyrams siūlyčiau pasitempti ir nepatingėti užsivilkti gerą kostiumą, nepamiršti kokybiškos avalynės, savo garderobą pagyvinti ryškiu kaklaraiščiu, peteliške ar fantazija išorinėje švarko kišenėlėje. Puikus akcentas – kokybiškas rankinis laikrodis ar sąsagomis papuošti marškinių
rankogaliai. Nebijokite eksperimentuoti!
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top