Now Reading
Rusijos talentų šou pasirodymai atliekami… buldozeriu (video)

Rusijos talentų šou pasirodymai atliekami… buldozeriu (video)

Rusijos talentų šou pasirodymai atliekami... buldozeriu (video)

Ekstremalas.lt

Savo talentus gali demonstruoti tikrai kiekvienas, ir šiuo požiūriu vadovaujasi talentų šou vienoje Rusijos televizijoje. Čia triukas atliktas ne kuo kitu, o… buldozeriu. Šia sunkiąja transporto priemone pirmą kartą pasaulyje buvo pervažiuota penkių metrų aukštyje ištemptais plieniniais lynais.

Šis neeilinis triukas atliktas gruodžio 22 dieną Rusijoje – populiaraus tarptautinio TV projekto „Minutė šlovės” pusfinalyje. Tai buvo ne tik triukas, bet žmogaus ir technikos apkrovos galimybių ribos. Pavyzdžiui, lynais važiuojantis buldozeris galėjo įsisiūbuoti ir apvirsti, lynai – plyšti, tačiau viską nulėmė meistriškumas ir technika.

Prieš atliekant triuką keturi po 60 tonų sveriantys vikšriniai traktoriai „Chetra Т-35″ penkių metrų aukštyje virš griovio ištempė plieninius lynus. Po to per lynus pervažiavo 21 toną sveriantis buldozeris „Chetra Т-11″. Prieš jį (matyt, adrenalino kiekiui padidinti) žeme važiavo „Chetra MKSM”.

Siekiant padidinti apžvalgos kampą, nuo buldozerio kabinos buvo nuimtas verstuvas. Ekstremalas, vairavęs buldozerį, pasikliovė savo meistriškumu ir kolegų patarimais. Antros galimybės pakaroti šį triuką nebuvo. Be to, dėl didelių apkrovų plieninius trosus buvo galima panaudoti tik kartą.

„Minutė šlovės” vedėjas Holivude nekart filmavęsis rusų aktorius Igor Žižikin žavėjosi buldozerio valdymu, kurį vairavo vairuotojas bandytojas Sergej Jegorov. Jam padėjo „Chetra” komandos nariai – Viktor Borisov, Vitalij Vasiljev ir Jurij Ivanov. Kaip triukas buvo atliktas žiūrėkite tolesniame video: 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top