Now Reading
Esė konkursui „Ištrauk mane iš stalčiaus“: Gyvenimo žaidimas „Taip ir Ne“

Esė konkursui „Ištrauk mane iš stalčiaus“: Gyvenimo žaidimas „Taip ir Ne“

Esė konkursui „Ištrauk mane iš stalčiaus“: Gyvenimo žaidimas „Taip ir Ne“

Laurora

Beprasmė būtis sutrypia viską, kas žmogui reikalinga. Šokantis klevo lapas skelbė – ruduo. O mes skubam, skubam… Nieko nematome… Tik SAVE. Gatvės pilnos triukšmo, į kurį įsiliejame ir mes. Vis rečiau randame laiko pabūti su SAVIMI. Jei mokėtume įsiklausyti, ką sako mūsų vidinis balsas, galbūt tuomet taptume laimingesni?

Žaviuosi žmonemis, kurie viską gyvenime pasiekia SAVO jėgomis. Žaviuosiu draugu, kuris būdamas tik 18 metų pradeda savo verslą. Tai vaikinas, kuris gyvenime tikrai daug pasieks. Žinau, nes viską daro pats.

Nesuprantu savo grupiokės, kuri nori gyventi kaip karalienė, neįdėdama į SAVO gyvenimą jokių pastangų. Gal ir gerai, kai turi vyrą, kuris pildo visus tavo norus. Bet… Ar saldainis ilgai valgant nepasidaro per saldus? Ką daro pinigai? Daug. Bet dar daugiau daro žmogaus mintys. Turėdama vos kelis litus kišenėje gali jaustis pasaulio milijonierė. Kaip? Ogi labai paprastai – pagalvok.

Ar kada nors susimastei, kaip kvepia sapnas? O braškės, kvepiančios sapnu? O baltas žiemos sniegas? Sniegas, kurį dabar, šaltuoju metų laiku, kasdien mindai po savo kojomis…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ar kada nors stebėjai vaiko juoką? Begiojai basa po balas? Valgei aukštyn kojomis ledus? Sakei myliu, nors širdyje nekentei to žmogaus? Ar kada nors pasakei, kiek daug Tau reiškia kitas žmogus? Ar matei, kaip iš ryto pateka saule ir kaip greitai vakare ji nusileidzia? O ar stebėjai žaidžiančius vaikus? Ar matei gatvėj elgetą? Ar? Ar? Ar? Taip ir Ne… Tai – ne Arūno Valinsko žaidimas „Taip ir Ne“. Tai gyvenimo žaidimas, kuris yra kur kas rimtesnis. Gyvenimas – žaidimas vertas milijono, o gal net ir daugiau…

Keletas teisingų atsakymų į klausimus ir tu jau milijonierius… Tereikia pasakyti TAIP (arba reikiamu metu ne) ir tada Tu – Nugalėtojas. Sveikinu Tave!

Informacija apie esė konkursą „Ištrauk mane iš stalčiaus“ čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top