Now Reading
Sausio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Sausio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Sausio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

AVINAS

Didėlė tikimybė, kad šį mėnesį sulauksite pripažinimo už savo nuopelnus darbe. Viršininkui ar kolegoms, su kuriais dirbate, padarys įspūdį jūsų stropumas ir sumanumas. Tai nebus trumpos džiaugsmo akimirkos, o ilgalaikis malonus suvokimas, kad gyvenimas juda į priekį ir jūs elgiatės teisingai. Nueisite į pasimatymą su žmogumi, kuris seniai jus traukia. Kas bus toliau, priklausys nuo jūsų.

JAUTIS

Sausio mėnesį būsite pasirengę kovoti dėl valdžios ir pripažinimo. Vis dėlto jūsų pastangos susidurs su smarkiu aplinkos pasipriešinimu. Siekdami įgyvendinti savo prisiimtus iššūkius įsipainiosite į keblią padėtį, susijusią su biurokratinėmis įstaigomis. Turėsite nemalonumų. Ginkitės ten, kur esate įsitikinę savo teisumu, tačiau stenkitės nepadaryti klaidų. Saugokitės, kad nepakliūtumėte į biurokratų paspęstas pinkles, taip išvengsite teisinių konfliktų.

DVYNIAI

Karštai reaguoti į kitų jums daromą spaudimą nėra gera išeitis. Stenkitės kitaip išvengti suvaržymų. Taip pat patartina sąmoningai šlifuoti savo charakterį, tapti lankstesniais, kad išlaisvintumėte visą tą energiją, kuri bus reikalinga savo teisei būti savimi apginti. Ieškokite tokios vietos, kur jaustumėtės laisvi, ir atstumkite kiekvieną asmenį, kuris stengsis jus perdaryti pagal savo supratimą. Geriausias sprendimas – tai dirbti savarankiškai. Jūs keliate sau pakankamai didelius reikalavimus, todėl netrukdomi galite pasiekti daugiau, nei vadovaujami kitų. Jei išvyksite šį mėnesį pakeliauti, visos vietos, kurias aplankysite, atrodys trivialios.

VĖŽYS

Sausio mėnesį seksis darbe. Jei turite įkūrę savo įmonę, galėsite ją išplėsti. Ieškokite naujų sričių, kur galėtumėte realizuoti save. Santykiai su kitais žmonėmis nekels didelių rūpesčių, galima sakyti, net mažai jums rūpės. Geras metas atsiriboti ir vienumoje apsvarstyti ateities planus. Išdidi laikysena apsaugos jus nuo žmonių, kurie mielai norėtų primesti jums savo problemas.

LIŪTAS

Energingiau startuokite į naujus metus. Prisiverskite išspręsti visas problemas ir užbaigti darbus, kurių nepadarėte pernai. Kitaip praeitų metų našta prislėgs jus ir trukdys sparčiai žengti į priekį. Atsipalaiduoti padės susitikimai su senais draugais. Meilė parodys iki šiol dar nepažintą pusę. Jei turite nuolatinį partnerį, tai gyvenimas su juo taps paprastesnis ir malonesnis. Jei esate vieniši, būkite atidūs. Jus gali užkalbinti asmuo, kuris turi šansų įžiebti netikėtus jausmus. Svarbiausia atsiliepti ir priimti iššūkį.

MERGELĖ

Žmonės greitai pajaučia, su kuo bus įdomu bendrauti. Jei gyvenote siaurame draugų ir pažįstamų rate, išplėskite jį. Nevenkite susitikimų su naujais žmonėmis. Sausio mėnesį turėsite puikių progų susipažinti su tokiais žmonėmis, prie kurių paprastai prieiti negalite. Tai gali būti turtingi verslininkai, įžymybės ar valdžios atstovai. Stenkitės nepasirodyti lėkšti, arogantiški ar per daug nepasitikintys savimi. Įsidėmėkite, kad kiekviena nauja pažintis šį mėnesį gali jus praturtinti. Ir ne tik dvasiškai.

SVARSTYKLĖS

Šiam mėnesiui būdingas stabilumas. Galėsite suvokti, kas ir kur esate, kur žengiate. Bandyti pradėti dirbti savarankiškai, kurti savo įmonę – netinkamas metas. Iš to nieko gero neišeitų. Įmonėje, kur dirbate seniai, galite tęsti pradėtus darbus ir kurti naujus planus. Jums seksis. Nebandykite šį mėnesį drastiškai keisti savo gyvenimo aplinkybių, partnerio, darbo, buto. Būkite ten, kur este, ir saugokite tai, ką turite. Aišku, stabilumas visada būna susijęs su tam tikra monotonija. Ją paįvairinsite vėliau. Dabar džiaukitės ramybe.

SKORPIONAS

Sausio mėnesį pasitaikys galimybė sudaryti netikėtą sandėrį, pelningai parduoti ar gauti viliojantį verslo pasiūlymą. Labai svarbu bus tinkamai pasirūpinti savo įvaizdžiu. Skirkite dėmesio mokymuisi, plėskite akiratį, kaupkite patirtį. Turėsite progų realizuoti save kūryboje ar pademonstruoti savo pedagoginius sugebėjimus bendraujant su vaikais. Šį mėnesį pavyks nesunkiai pataisyti šiek tiek pašlijusius santykius su gyvenimo partneriu. Vienišiai galės susipažinti su įdomiu žmogumi per darbą ar verslą.

ŠAULYS

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sausio mėnesį atrasite tokius savo gyvenimo, aplinkos ir asmenybės niuansus, kurių anksčiau nepastebėdavote ar nejausdavote. Jūsų asmenybės žavesys atvers visas duris. Jūsų socialiniai ryšiai išsiplės. Draugus ir pažįstamus patrauks jūsų tiesumas ir tikėjimas tuo, ką darote, net tada, kai ne visi tam pritaria. Gera proga padidinti savo populiarumą ir siekti profesinės ar politinės karjeros.

OŽIARAGIS

Šį mėnesį pasijausite lepinami partnerio ar draugų. Mėgaukitės dėmesiu. Žvaigždės nedažnai siunčia jums malonumus ir meilę. Nevaržykite ir neslėpkite savo jausmų. Net bohemiškas gyvenimas sausį jums nepakenks, jei neapdairiai nesusigadinsite sau sveikatos. Gali pasisekti loterijoje. Stiprinkite šeimyninius ryšius. Gyvenimo partneris nustebins netikėtomis dovanomis.

VANDENIS

Sausio mėnesio prognozės pesimistinės. Išlaidos gali pranokti pajamas, todėl būkite atidūs ir kruopščiai apsvarstykite kiekvieną pirkinį ar investiciją. Taupyti verta. Malonesnės staigmenos laukia kitoje srityje. Galbūt pradėsite netikėtą jaudinantį meilės romaną. Išvyka ar kelionė į užsienį gali turėti ilgalaikių pasekmių tolimesniam gyvenimui. Mėnesio pabaigoje trokšite laisvės ir permainų. Neskubėkite žengti lemtingo žingsnio. Kruopščiai viską pasverkite, nes galite skaudžiai suklysti.

ŽUVYS

Šį mėnesį santykiai su partneriu ar mylimu žmogumi gali smarkiai pašlyti. Būkite nuolaidūs ir tolerantiški, tik taip išvengsite rimtos krizės ar skyrybų. Darbe sulauksite pagalbos iš kolegų. Sausis nebus palankus mėnuo deryboms ar sutartims sudaryti – net su tais klientais ar partneriais, kurie elgiasi garbingai. Pasistenkite tokias užduotis perleisti kolegoms. Tada galėsite daugiau jėgų skirti savo rutininiam darbui ir išvengti keblių situacijų.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top