Now Reading
T.Ė.T.Ė 2012 apdovanojimus ves sadistai

T.Ė.T.Ė 2012 apdovanojimus ves sadistai

T.Ė.T.Ė 2012 apdovanojimus ves sadistai

Laikas.lt

Po praūžusių M.A.M.A apdovanojimų T.Ė.T.Ė 2012 organizatoriai pagaliau atskleidžia dar daugiau informacijos apie artėjančią alternatyviosios muzikos šventę, kuri bus surengta kovo 2 d., menų fabrike „Loftas“. Šiuo metu yra formuojama komisija, nuspręsianti, kurios grupės ir atlikėjai labiausiai pasižymėjo 2012-aisiais. Kaip ir pernai, įvairių muzikos stilių atstovams bus išdalinta 17 apdovanojimų, o visos ceremonijos metu žiūrovams nuobodžiauti neleis jaunimo mėgiamos grupės: „Movo“, „Siela“, „Tie geresni“, Vidas Bareikis, Lilas, „Karma“, „Liūdni slibinai“, Umiko, „Erkė maiše“ ir Čiubas, „Yoko Mono“.

Praėjusiais metais ceremoniją buvo patikėta vesti Dovilei Filmanavičiūtei su Mantu Stonkumi, o šiemet į vedėjų vietą organizatoriai pakvietė vyrišką duetą: tai jauni ir nuotaikingi aktoriai, Comedy Kastos atstovai Viačeslavas Mickevičius  ir Šarūnas Banevičius.

„Jeigu M.A.M.A vedė radistai, tai T.Ė.T.Ė apdovanojimus šiemet ves du sadistai, kurie muzikantams suteiks daugiau skausmo negu džiaugsmo, nes laimėtojų bus mažiau, nei tų, kurie nieko negaus“,- šmaikštavo renginio organizatoriai.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top