Now Reading
Mergina išgarsėjo netyčia apsinuoginusi parduodamos suknelės nuotraukoje (foto)

Mergina išgarsėjo netyčia apsinuoginusi parduodamos suknelės nuotraukoje (foto)

Mergina išgarsėjo netyčia apsinuoginusi parduodamos suknelės nuotraukoje (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Mergina bandydama parduoti savo geltoną suknelę internetinėje parduotuvėje „eBay“ akimirksniu tapo interneto įžymybe. Patalpindama savo suknelės nuotrauką į internetinę svetainę ji nepastebėjo, kad netyčia į kadrą pateko ir jos pačios, iki pusės nuogos, nuotrauka.

Šviesiaplaukė mergina fotografuodama savo suknelę, pakabintą ant drabužių spintos durų su veidrodžiu, pati nepastebėjo savo atspindžio, kur matosi ir ji, prisidengusi tik juoda liemenėle. Merginos tikrasis vardas ir pavardė kol kas liko paslaptyje, ne taip kaip kai kurios intymios jos kūno vietelės, interneto prekiautoja identifikuota tik pagal slapyvardį „sugart*t-2“. 

Internetinių sandėriu medžiotojai, naršantys „eBay“ parduotuvėje, netrukus pastebėjo intriguojančią nuotrauką – greitai ir dosniai pasidalijo ja savo socialinių tinklų profiliuose. Per valandą nuotrauka pasklido kaip virusas. Šis netyčinis marketingo triukas suveikė gana veiksmingai –  vos per dvi dienas suknelės kaina pakilo nuo 15.99 iki 153,000 svarų.

Susigėdę internetinės svetainės „eBay“ administratoriai, netrukus sureagavo į šį incidentą ir išėmė prekę iš tinklalapio, kol pardavimas dar nebuvo pasibaigęs. Vis tik, gėdos nepabūgusi internetinė prekiautoja sugrįžo ir pasivadinusi „Sugart*t-2“ patalpino dar vieną geltonosios suknelės nuotrauką, tik šioje pati mergina kūną prisidengusi šiek tiek daugiau – su sportine striuke. Matyt, „verslininkė“ iš Oksfordšyro (Didžioji Britanija) greitai perkando marketingo gudrybes – nusprendė nepasiduoti ir kuo brangiau parduoti geltonąją suknelę. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top