Now Reading
Prasidėjo konkursas didžėjams ir prodiuseriams „Burn Studios Residency 2013“!

Prasidėjo konkursas didžėjams ir prodiuseriams „Burn Studios Residency 2013“!

Prasidėjo konkursas didžėjams ir prodiuseriams „Burn Studios Residency 2013“!

Laikas.lt

Svajoji būti svarbiausių elektroninės muzikos įvykių sūkuryje, mokytis iš pačių geriausių ir pakelti savo skambesį į kitą lygį? Galimybę, pasitaikančią vieną kartą gyvenime, tau siūlo antrus metus iš eilės rengiamas konkursas „Burn Studios Residency“.

„Burn Studios Residency“ siūlo tau pademonstruoti talentą ir laimėti reziduojančio didžėjaus vietą – visą vasarą groti karščiausiuose Ibisos klubuose. Pernai tūkstančius konkurso dalyvių iš viso pasaulio įveikė ir laimėtojais tapo Manu Vulcano, Adam Zasada ir Urban Jeram. Jų svajonės išsipildė – didžėjai rezidavo tokiuose klubuose kaip „Sankeys“, „Café Mambo“ ir „Privilege“.

„Burn studios Residency“ siūlo ne tik perspektyvą visą sezoną kaitinti Ibisos šokių aikšteles, bet ir įgyti neprilygstamos patirties.

15 jaunų ir talentingų atlikėjų iš viso pasaulio, laimėjusių atrankas savo šalyse, keliaus į „International Music Summit“ (IMS) konferenciją Ibisoje susitikti su elektroninės muzikos industrijos autoritetais.


 

Laimėtojai dalyvaus praktinėje stovykloje. Čia pamokas ves geriausi elektroninės muzikos ekspertai, kurie taip pat patars, kuria kryptimi plėtoti talentą. 

Trys „Burn Studios Residency“ lektorių vardai jau žinomi. Tai – elektroninės muzikos scenos gigantai Solomun, Steve Lawler ir Maceo Plex. Nauji mokytojų vardai bus paskelbti jau netrukus!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Visame pasaulyje gerbiami lektoriai aptars kiekvieną niuansą – nuo produkcijos ir pasirodymų iki įvaizdžio ir reklamos. Naujos žinios taps geriausiu tavo karjeros tramplinu.

Ko lauki? Viskas, ko reikia, yra iki 20 minučių trukmės miksas, kuriame būtų bent vienas takelis iš dabartinių „Beatport“ Top 10 kūrinių. Miksą iki 2013 m. kovo 18 d. įkelk adresu:
mixcloud.com/burnstudiosresidency 
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top