Now Reading
Aštuoniolikmetis Australijos plynėje be maisto praleido devynias savaites

Aštuoniolikmetis Australijos plynėje be maisto praleido devynias savaites

Aštuoniolikmetis Australijos plynėje be maisto praleido devynias savaites

Ekstremalas.lt

Prieš daugiau nei du mėnesius dingęs jaunuolis iš Australijos buvo rastas gyvas Buše rajone, netoli Sidnėjaus. Bušė – neapgyvendinta plyna vietovė, apaugusi medžiais ir krūmais.

Matteh Allen dingo iš savo namų Sidnėjaus priemiestyje lapkričio 27 dieną. Policija ilgai, deja, nesėkmingai, ieškojo dingusio aštuoniolikmečio.

Galiausiai, po devynių savaičių, kai Matthew atsitiktinai atrado du keliautojai. Jaunuolis buvo vos 2 kilometrų nuo savo namų. Vargšas buvo sukandžiotas vabzdžių, įvairiausių gyvių ir apipultas dėlių. Be to, M. Allen buvo netekęs pusės savo svorio.

„Nelaimingasis buvo netekęs apie 50 procentų svorio, išsekęs, pusiau praradęs regėjimą, o jo kūną buvo aplipusios dėlės”, – AAP teigė skyriaus inspektorius Glyn Baker.

Policijos pranešime spaudai rašoma, kad nelaimingasis dykynėje praleido devynias savaites. Tuo metu prieš saulę oro temperatūra siekė apie 40-45 laispnius karščio!

„Visą laiką jis kentėjo nuo saulės, nes neturėjo vietos pasislėpti, o norėdamas išgyventi, gėrė šaltinio vandenį”, – pasakojo G.Baker.

Glyn Baker buvo skubiai išgabentas sraigtasparniu į ligoninę. Jis kentė ne tik dehidraciją, bet jam gresia pradėjusių gangrenuoti pėdų amputacija.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jo šeima negalėjo apsakyti savo laimės. Pasak mamos Deborah, dabar svarbiausia, kad sūnus greičiau pasveiktų.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top