Now Reading
Natūralios kosmetikos specialistės Rūtos Daunoravičienės konsultacijos

Natūralios kosmetikos specialistės Rūtos Daunoravičienės konsultacijos

Natūralios kosmetikos specialistės Rūtos Daunoravičienės konsultacijos

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

R. Daunoravičienės pasakojimas apie save:

Turiu aukštąjį išsilavinimą medicinos ir vadybos srityse. Mano susidomėjimas kvapais ir aromaterapija materializavosi į „Kvapų namus“ (įkūrėme juos 2007 m. su dar dviem bendramintėmis), ir nejučia atsidūriau natūralios kosmetikos „dirvonuose“. Su nepasotinamu smalsumu domiuosi natūraliomis gamtinėmis ir botaninėmis medžiagomis, studijuoju kosmetikos technologiją, seku kosmetikos mokslo naujienas, renku medžiagą apie higienos ir kosmetikos tradicijas lietuvių ir kitų kraštų kultūrose. Visa sukaupta informacija ir VU medicinos fakultete įgytos odos fiziologijos ir dermatologijos žinios man padeda atskirti „pelus nuo grūdų“, t. y. kritiškai įvertinti kosmetikos „madas“, gaminius, odos priežiūros įpročius. 

Skaitau paskaitas ir vedu praktinius natūralios kosmetikos užsiėmimus moksleiviams, studentams ir visiems besidomintiems sąmoningu kosmetikos vartojimu bei sveika gyvensena.

„Kvapų namų“ Kosmetikos ceche kuriame ir gaminame unikalius natūralius kosmetinius produktus. Vadovaujamės šiais principais:

  • nesistengiame išrasti dviračio – viskas, kas puikiai veikė ir kainavo nedaug, buvo pamiršta per chemijos mokslo revoliucijos laikotarpį;
  • nenaudojame techninių priedų, pakaitalų, sintetinių medžiagų;
  • tai ką tepame ant odos neturi pažeisti jos ekosistemos pusiausvyros ir naikinti natūralios mikrofloros;
  • pirmenybę teikiame paprastoms pirmapradėms medžiagoms (pavyzdžiui, aliejams), šviežiai, t. y. „gyvai“ kosmetikai, nes ji sveikesnė už konservantų ir kitokių techninių priedų prisotintus pramoninius kosmetinius produktus ir žmogui, ir aplinkai;
  • natūralių kosmetikos produktų kokybę lemia žaliavų, ypač augalinių ekstraktų, kokybė, tam „Kvapų namuose“ skiriame daugiausia laiko ir dėmesio.

Todėl „Kvapų namų“ gyvosios kosmetikos idėja ir sukurti produktai yra ypatingas reiškinys šiandieninėje surogatinių produktų jūroje ir tikrai padeda žmonėms atsikratyti įvairiausių odos problemų – sausumo, jautrumo, spuogų ir pan.

Kad žinotumėte, kiek padėkų sulaukiame!..

„Kvapų namų“ kosmetikos galima įsigyti el. parduotuvėje www.kvapunamai.lt, salonuose Vilniuje: Šeimyniškių g. 3A ir Šaltinių g. 22 ir Kaune, Laisvės al. 97B (kieme).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Natūralios ir šviežios kosmetikos pamokos rengiamos antradieniais nuo 18 val., Vilniuje, Šeimyniškių g. 3A. Būtina registruotis mob. 8 672 97 600.


Kokios veido ar kūno priežiūros priemonės jums tinka? Kaip prižiūrėti problematišką odą? Kodėl verta rinktis natūralią kosmetiką? Kaip išspręsti odos problemas? Į šiuos ir panašius klausimus Jums atsakys mūsų konsultantė Rūta Daunoravičienė. Klausimus siųskite [email protected]. Lauksime!


KONSULTACIJOS

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top