Now Reading
Drabužiai iš rankšluosčių – naujoji mada?

Drabužiai iš rankšluosčių – naujoji mada?

Amerikiečiai pristatė naujo pobūdžio drabužį – daugiafunkcinį rankšluostį, kuris gali būti naudojamas visur. Siūloma ne tik nusausinti kūną išlindus iš dušo. Pasak gamintojų, jis taip pat pritaikytas vilkėti atliekant buities darbus, miego metu ir paplūdimiuose.

Kartais mada pakrypsta tikrai keista linkme. Vakaruose jau gerai žinomi daugiafunkciniai rankšluosčiai (angl. Wearable towels) po truputį veržiasi ir į mūsų rinką. Gamintojai teigia, jog rankšluosčiu yra nepatogu apsijuosti, o chalatai nėra pagaminti tinkamai. Panaudodami tokios pačios sudėties medžiagą, jie sukūrė rankšluostį, chalatą ir suknelę viename. Galbūt tai patogu, bet išties neįprasta ir keista.

„Mes tiesiog pavertėm rankšluostį vertingesniu“ – teigė „20/20 Vision Management“ vykdantysis direktorius ir idėjos autorius Zoni Steinas. Kadangi gamintojai norėjo tokio pobūdžio rankšluostį pritaikyti įvairaus sudėjimo žmonėms, buvo sukurti penki skirtingi dydžiai. Siūlydami klientams visiškai naujo pobūdžio prekę, nuspręsta, kad kaina neturi būti didelė – su pristatymu į namus Amerikoje toks rankšluostis kainuoja 40 JAV dolerių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top