Now Reading
Išrinktos neseksualiausios Holivudo aktorės: Kristen Stewart užėmė 1-ą vietą

Išrinktos neseksualiausios Holivudo aktorės: Kristen Stewart užėmė 1-ą vietą

Išrinktos neseksualiausios Holivudo aktorės: Kristen Stewart užėmė 1-ą vietą

Alfa.lt

Kristen Stewart ir toliau lydi nesėkmės. „Saulėlydžio“ sagos žvaigždė buvo išrinkta neseksualiausia Holivudo moterimi. Prieš tai mergina turėjo išgyventi skandalą dėl romano su režisieriumi Rupertu Sandersu. Be to, jos santykiai su mylimuoju Robertu Pattinsonu – itin komplikuoti: pora tai skiriasi, tai taikosi.

Šį šeštadienį Los Andžele vyks „Auksinių aviečių“ apdovanojimai, kuriuose „Saulėlydžio“ paskutinė dalis sulaukė daugiausia nominacijų. Čia yra renkami prasčiausi Holivudo filmai, aktoriai ir jų kūrėjai.
Portalas Menkind.co.uk atliko apklausą, siekdamas išsiaiškinti, kuri iš Holivudo aktorių yra neseksualiausia. Britų vyrai nubalsavo, kad pirmos vietos verta K. Stewart (22). Ji pralenkė koleges Sarah Jessicą Parker (47), Lindsay Lohan (26) ir Mischą Barton.

„Mūsų rinkimai parodė, ką galvoja britų vyrai. Tai parodo, kad išvaizda skiriasi nuo seksualumo. Vyrams nepatinka nepastovios, susiraukusios moterys ir ledo karalienės. Jiems taip pat nepatinka matyti nesveikai lieknas aktores kino ekranuose“, – teigė portalo atstovas spaudai.

Neseksualiausios Holivudo aktorės:

1. Kristen Stewart
2. Sarah Jessica Parker
3. Lindsay Lohan
4. Denise Richards
5. Kirsten Dunst
6. Mischa Barton
7. Hilary Swank
8. Lucy Liu
9. Tilda Swinton

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top