Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Veido raudonis

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Veido raudonis

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Veido raudonis

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Dirbu dėvėtų drabužių parduotuvėje, kai grįžtu namo po darbo, mane išmuša karštas raudonis (kartais dėmelėmis, kartais visi skruostai ima labai kaisti). Įtariu, kad tai nuo drabužių chemikalų, kuriems sureagavus su šiltu oru, kyla alergija. Ar tai įmanoma? Kuomet nedirbau šio darbo, nieko panašaus nebuvo. Ką paratumėte daryti? Niekur negaliu nueiti, nes atrodo, kad veidas dega, ir visi tai akivaizdžiai pastebi.

Ramūnė

Iš laiško suprantu, kad nemalonūs reiškiniai nesusiję su kosmetika. Cheminės medžiagos ir dulkės yra labai kenksmingi ir alergizuojantys faktoriai. Tačiau veido kaitimą ir raudonį gali sukelti ne tik chemikalai, bet ir šaltis ar vidinės priežastys. Reiktų pasitarti su savo gydytoju ar alergologu. O jei problemos priežastis yra kenksmingos darbo sąlygos, siūlyčiau iš tokio darbo bėgti kuo greičiau.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top