Now Reading
Šešiametė senstančiame kūne: dainuoja „Vanilla ice“, šoka pagal „Gangnam Style“ ir turi gerbėjų klubą

Šešiametė senstančiame kūne: dainuoja „Vanilla ice“, šoka pagal „Gangnam Style“ ir turi gerbėjų klubą

Šešiametė senstančiame kūne: dainuoja „Vanilla ice“

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

Nuo priešlaikinio senėjimo kenčianti 6-metė Adalia Rose tapo interneto sensacija po to, kai jos mama virtualioje erdvėje paviešino ją dainuojančią seną ir žinomą dainą „Vanilla ice“ ir šokančią pagal virusu tapusį kūrinį „Gangnam style“.

Mergaitė savo „Facebook“ profilyje dabar turi maždaug 6 milijonus fanų, o jos elektroninė ir namų pašto dėžutės lūžta nuo gerbėjų laiškų.

Adaliai Rose visuomenės dėmesio netrūko nuo vaikystės, tačiau atvirkščiai nei dabar, jis dažniausiai būdavo neigiamas. Persirenginėti ir vaidinti mėgstanti mergaitė serga nepagydoma genetine liga, vadinama progerijos sindromu, dėl kurio jos oda ir vidaus organai nuo gimimo itin sparčiai, maždaug 8 kartus greičiau nei įprastai, sensta. Taigi ši linksma mažametė yra įkalinta maždaug 50 metų moters kūne. Dėl to ji nuo mažų dienų susilaukdavo nustebusių žmonių žvilgsnių, dažnai patyčių ar gailesčio. Nuo šio sutrikimo kenčiantys žmonės paprastai ilgiausiai išgyvena iki 13 metų. Adalia Rose dabar sveria beveik tiek pat, kiek jos kūdikis brolis, ir ant jos galvytės neauga plaukai, dėl ko ji dažnai painiojama su berniuku.

Kai žmonės atsisuka į šią keistą atrodančią mažylę, jai mama Natalia (24 metai) aiškina, kad visi į ją taip žiūri, nes iki šiol dar nėra matę angelo.

Praėjusių metų gegužę Natalia sukūrė dukrai „Facebook“ profilį, į kurį patalpino daugybę jos nuotraukų, vaizdo įrašų, norėdama, kad kuo daugiau žmonių pamatytų, kokia nepaprasta ir miela yra jos vargšė dukrytė. Iš karto pasipylė palaikantys komentarai, tačiau tarp jų, kaip neišvengiama virtualioje erdvėje, atsirado ir piktų žmonių. Vienas incidentas ypatingai papiktino sergančiosios mamą, kuomet jos „Facebook“ paskyroje atsirado žinutė, jog Adalia Rose mirė. Mama greit susigriebė ir parašė, kad mergaitė rami ir laiminga miega savo lovytėje.

Kai kurie žmonės ėmė kritikuoti viešojoje erdvėje platinančią baisia liga sergančios dukters nuotraukas motiną, kuri, pasak jų, verčia dukrą persirenginėti ir elgtis tarsi iškrypėlių cirke.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nepaisant to, populiarumas ir žmonių dėmesys mergaitę daro laimingą: „Aš paklausiau savo dukrytės, ar tau patinka, kad tiek daug žmonių rašo tau laiškus, žinutes, ji atsakė, kad jai dėl to labai smagu. Nė karto jos nemačiau dėl to nusiminusios, jei taip atsitiktų, beregint viską nutraukčiau.“

Piktiems žmonėms įtikti galima tik labai retais atvejais, tad palaikykime Adalią ir mes.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top