Now Reading
Ekstremalūs pokyčiai: iš benamio akordeonisto – į stilingą garsenybę (foto)

Ekstremalūs pokyčiai: iš benamio akordeonisto – į stilingą garsenybę (foto)

Ekstremalūs pokyčiai: iš benamio akordeonisto – į stilingą garsenybę (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Pelenės istoriją primenantys stebuklai nutinka ne tik vargšėms našlaitėms: senamiesčio gatves trynęs benamis pavirto garsia miesto stileiva po to, kai, muzikuojantį gatvėje, jį pastebėjo reikiami žmonės. Dabar Steve’ui Rimmeriui iki tikros Pelenės sėkmės trūksta tik princesės – buvęs benamis tikisi, jog nauja išvaizda ir darbas padės patraukti moterų dėmesį ir galų gale rasti tą vienintelę.

Akordeonistas, vaizdžiai tariant, buvo pasiekęs dugną ir avėjo tik vieną batą, kuomet Mančesterio (Anglija) gatvėje jį pastebėjo radijo stoties prodiuserė Christina Percival ir pakvietė pasirodyti laidoje „The Wrong Show“ su DJ Timu Show.

„Skvoterio Stevo“ pravarde pristatytas vyras netruko tapti klausytojų numylėtiniu. Tuomet radijo stoties komanda sumanė dar vieną „projektą“ – naujajam kolegai suorganizavo ekstremalių išvaizdos pokyčių kompleksą.

Pakeista šukuosena, sutvarkyta šypsena, manikiūras, pedikiūras, antakių formavimas ir, be abejo, stilistų parinkta eilutė – visa tai buvusiam benamiui padėjo neatpažįstamai pasikeisti bei sukurti stilingo verslininko įvaizdį.

45-erių ponas Rimmeris skurdžiai gyventi pradėjo po to, kai metė nemėgstamą darbą IT srityje ir atsidavė savo meilei muzikai. Visgi romantikos jo gyvenime buvo mažai – paskutiniuosius ketverius metus jis slampinėjo Mančesterio gatvėmis, miegodamas kur papuola.

„Buvau programuotojas, tačiau norėjau daryti kažką, kas man teiktų džiaugsmą – tai buvo muzika.  Žinojau, jog niekada nebūsiu turtingas, tačiau tol, kol pinigų užteks maistui – išgyvensiu“, –  pasakojo Steve’as.

Tuo tarpu radijo stoties DJ ponas Show teigė, kad nori Steve’ui padėti pradėti gyventi pasiturinčių žmonių gyvenimą: „Tai gali tapti radikaliausiu žmogaus pokyčiu per visą istoriją. Mielai surastume jam merginą, tad, jei kas susidomėjote – kreipkitės į mūsų laidą.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kaip pats stilinga žvaigžde tapęs buvęs benamis vertina savo transformaciją? „Jaučiuosi gana keistai, nes niekada nesekiau mados ir pernelyg nesirūpinau išvaizda. Visgi tai buvo labai gera patirtis, komanda tikrai puikiai padirbėjo“, – šypsojosi S. Rimmeris.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top