Now Reading
Ar sunku susirasti darbą labiausiai tatuiruotam Didžiosios Britanijos piliečiui? (foto)

Ar sunku susirasti darbą labiausiai tatuiruotam Didžiosios Britanijos piliečiui? (foto)

Ar sunku susirasti darbą labiausiai tatuiruotam Didžiosios Britanijos piliečiui? (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

33 metų Mathew Whelano 80 proc. kūno (įskaitant ir akies obuolį) dengia tatuiruotės. Po 300 valandų, praleistų tatuiruočių studijose, ir 20 tūkst. svarų, sumokėtų už piešinius, vyras jau kurį laiką niekaip negali susirasti darbo. „Dirbu savanoriu viename Birmingamo biurų. Niekas manęs nepriima į apmokamą darbą dėl mano ekstravagantiškos išvaizdos“, – sako M. Whelanas.

Beje, dabar jis visai nebe ponas Whelanas, o Adatų šalies karalius. Jis pats taip visiems prisistato ir sako, kad tatuiruotės jam ne tik gyvenimo būdas, bet ir religija: „Mano kūnas man, kaip šventykla, kuria aš rūpinuosi, kaip krikščionys turi Jėzų, taip mes turime tatuiruotus kūnus.“ Deja, ši filosofija, kad ir kaip dažnai ir išsamiai „karaliaus“ visiems dėstoma, nepadeda jam susirasti pragyvenimo šaltinio.

Tatuiruočių vyras užsimanė būdamas 9-erių, kai pamatė piešinius ant savo tėvo ir dėdės kūnų. O jau 16 metų ir pats jais galėjo džiaugtis. Gyvatės, skorpionai, vampyrai, užrašai dengia drąsuolio kūną, kaip jau minėta pradžioje, vienas jo akies obuolių taip pat nudažytas juodai. 

Taigi ne tik Lietuvoje sunku tatuiruotėms žmonėms, netgi Anglijoje, kur ekscentriškų asmenybių daug daugiau, darbdaviai vis vien nepasitiki spalvotais žmonėmis. Žinoma, tatuiruotės M. Whelano atveju, gali būti, kad ir nėra pati svarbiausia priežastis, trukdanti susirasti darbą.

Tatuiruočių karalius dabar įsteigė nevyriausybinę organizaciją, kuri kovoja prieš žmonių, turinčių kūno modifikacijų, diskriminaciją. Jis tiki, kad ši kova gali praskinti kelius tokiems žmonėms, kaip jis, ieškantis padoraus darbo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jis pats savo kūnu didžiuojasi ir norėtų po mirties jį palikti muziejui. Ir lyg tarp kitko užsiminė, kad jau yra vienas dalininkas, norintis į savo namus priimti jo kaukolę.


O ką jūs manote apie tokią Mathew Whelano aistrą tatuiruotėms?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top