Now Reading
Įdomi naujovė – sukurtas prietaisas dantų valymui liežuviu (foto)

Įdomi naujovė – sukurtas prietaisas dantų valymui liežuviu (foto)

Įdomi naujovė – sukurtas prietaisas dantų valymui liežuviu (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Dantų valymo ritualas kartais būna varginantis, nors ir labai įprastas, trumpas kasdienis darbelis. Dėl to atsiranda visokių keistų prietaisų dantų valymo darbams palengvinti, bet naujausias ir, tikriausia, keisčiausias išradimas – dantų valymas su liežuviu. Žinoma, juk tai puiki „laisvų rankų įranga“, kol valysite dantis liežuviu, galėsite suplauti indus, bendrauti internetu su bičiuliais, rašyti laišką draugui išvykusiam į Angliją ir pan. Daugiafunkciškumas klesti.

Naujasis dviejų 26-erių metų vyrukų Adelo Elseri ir Saido Fayado iš Kanados sukurtas dantų valymo „aparatas“ skirtas labiau higieniniam dantų švarinimui nei visapusiškai jų priežiūrai. Kaip veikia naujasis dantų šepetėlis? T2T („Tongue To Teeth“) dantų valymo prietaisas yra uždedamas ant liežuvio, jo paviršius padengiamas dantų pasta, o toliau visą darbą atlieką lankstusis liežuvis. Tiesą pasakius, tuo pačiu tai visai nebloga mankšta liežuviui.

Adelas ir Saidas savo išradimui jau sukūrė „Facebook“ ir „Twitter“ profilius ir, jei pasiseks surasti investuojančių bendraminčių, tikisi pradėti šio prietaiso didmeninę gamybą. Vyrukai nesikuklindami giriasi: „Mes esame pirmieji pasaulyje sukūrę prie liežuvio montuojamą dantų valymo prietaisą.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top