Now Reading
Vyrų mados tendencijos 2013 pavasaris/vasara! (foto)

Vyrų mados tendencijos 2013 pavasaris/vasara! (foto)

Vyrų mados tendencijos 2013 pavasaris/vasara! (foto)

Asvyras.lt

Pavasariu dar, kaip sakoma, nekvepia, tačiau vyrų mados tendencijos 2013 metais nėra sukaustytos šaltuko ir niūrios nuotaikos, pavasaris madų pasaulyje jau trykšta spalvomis, todėl siūlau Jums perskaityti trumpą mūsų skaitytojos Gintarės N. vyrų mados tendencijų apžvalgą!

Ką rinktis vyrams 2013 metų pavasarį? Nespėjus nutirpti sniegui, parduotuvėse pasirodė pavasariu dvelkiančių spalvų kolekcijos, o tai pažadina dar stipresnį norą nusimesti tuos storus ir sunkius žieminius drabužius bei atsinaujinti.

Prieš pradedant atsinaujinti reiktų nepamiršti taisyklės, kuria privalu vadovautis apsiperkant: drabužis turi puošti žmogų. Todėl nederėtų pirkti rūbo tik todėl, kad jis madingas.

Žmonės labiausiai vertina patogumą, kokybę ir universalumą. UNIVERSALUMAS praverčia visur ir visada. Perkant konkretų rūbą visada reikia pagalvoti, ar jis derės prie jau turimų. Taigi pasidomėkime, ką šį sezoną turėtų įsigyti stilingas vyras…

Pirma, ką turėtumėte žinoti – šio sezono spalvos!

SPALVOS: Žemiškos spalvos, tvirtai išlaikiusios savo vietą ant podiumo, juoda, balta, vandenyno mėlyna, citrinos geltona, raudona, metalo blizgesys, oranžinė…(pats greičiausias būdas sužinoti sezono spalvas, kirpimus ir ,,must have“ drabužius – pasivaikščiojimas po parduotuves. Užtenka aplankyti kelias rūbų parduotuves ir jau galima susidaryti įspūdį apie vyraujančias mados tendencijas).

RAŠTAI: geometrinės figūros, miniornamentika, šaškių lentos motyvai, linijos, gėlių motyvai, gyvūnų raštų imitacijos, odos detalės, metalo žvilgesys.

Itin madingi polo marškinėliai, kuriuos rekomenduojama nešioti sluoksniuojant aprangą: marškinėliai, polo tipo marškinėliai ir švarkas ar žaketukas.


Robin’s Jean Spring-Summer 2013

Žieminius paltus šį pavasarį rekomenduojama pakeisti į baikeriško stiliaus plonos odos striukes.

Visais laikais karaliavę džinsai vis labiau populiarėja, todėl vis labiau šį rūbą į savo garderobą įsileidžią ir vyresnio amžiaus vyrai. Svarbu yra tai, kad džinsinis drabužis yra patogus, todėl idealiausiai tinka laisvalaikio aprangai. Šį sezoną rekomenduojama turėti ne tik džinsines kelnes, tačiau ir marškinius, švarką, liemenę ar šortus. Tokį variantą pasirinkęs vyras bus itin jaunatviškas ir tuo pačiu madingas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


G-Star kolekcija

Tiems vyrams, kuriems jau pabodęs džinsinis audinys, šį pavasarį siūloma įsigyti medžiagines kelnes. Tačiau svarbu, jog kelnės būtų kuo ryškesnių spalvų. Parduotuvėse jau galima rasti pačių įvairiausių spalvų kelnių: baltų, mėlynų, raudonų, žalių, geltonų, oranžinių ir t.t.


Kokį atspalvį rinktis? Pastelinį ar ryškiaspalvį? Džiugu yra tai, kad galimas toks ir toks variantas, todėl kiekvienas vyras galės būti madingas.

Siūloma derinti klasiką su laisvalaikio rūbais.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top