Amerikietis augintiniui padarė tatuiruotę (foto, video)

Alfa.lt

Jungtinių Amerikos Valstijų armijos veteranas iš Šiaurės Karolinos Ernesto Rodriguezas nusprendė savo šuniui, kurio veislė – pitbulterjeras, padaryti tatuiruotę. Vyras kreipėsi į tatuiruočių meistrą ir parodė jam savo piešinį, kurį sugalvojo pats šuniui, vardu Dutchessas.

Meistrui patiko piešinys, ir jis sutiko jį ištatuiruoti. Kai tik Dutchessui praėjo uždegimas po atliktos procedūros, šeimininkas nufotografavo tatuiruotę ir paviešino nuotraukas „Facebook“ tinklalapyje.

Deja, Ernesto nuostabai, jo nepalaikė nei draugai, nei kiti žmonės. Anot jų, vyras išsityčiojo iš savo šuns. Pasipiktinimą išreiškė ir gyvūnų gynėjai. Jie pareikalavo vietinės valdžios nubausti vyrą. Amerikietis nusprendė paaiškinti savo poelgį viešai.

„Kai anspaudus daro karvėms ar arkliams, visuomenė nesipiktina tokiu elgesiu, o kai aš padariau šuniui tatuiruotę, visi mane užpuolė. Tatuiruotę meistras darė Dutchessui atsargiai. Be to, mano mylimas augintinis nieko nejautė, nes jam buvo suleisti anestetikai. Norėjau pažymėti šunį, kad jį atskirčiau“, – pabrėžė Ernesto.


augintiniai, šuo, tatuiruotas šuo, tatuiruotė šuniui, tatuiruotės

Naujausi komentarai
Ona
2013-04-05, 11:21
Uz tokia nuodemes, šuns šeimininkas kitą gyvenimą atgims paršu, kurį ištatuiruos, įvers vielos galabą į šnipą ir galiau paskers... Va va, taip ir būna...
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai