Keturios priežastys, kodėl neturite svajonių kūno

Alfa.lt

Jūs sportuojate ir pakeitėte mitybos įpročius, bet vis tiek negalite pasiekti kūno formų, apie kurias svajojate? Tai – labai dažna problema, kuri nėra susijusi vien su jūsų genetika, kaip daugelis mano.
Keturios dažniausios priežastys, kurios trukdo pasiekti svajonių kūną:

1. Santykių problemos

Santykių problemos yra dažniausia streso priežastis, o stresas skatina organizmą kaupti riebalus. Ne tik romantiški santykiai neleidžia mums pasiekti norimų kūno linijų, stresą dažnai kelia sudėtingi santykiai su šeimos nariais, bendradarbiais, draugais. Jei sudėtingų santykių nutraukti ar pakeisti neįmanoma, jums reikia gyvenimo pokyčių, kurie suteiktų naujų įspūdžių ir džiaugsmo. Pasistenkite kuo dažniau būti su žmonėmis, šalia kurių jaučiatės laimingi.

2. Vartojate maistą, kuris jums netinka


Alergija maistui pasireiškia ne tik akivaizdžiai matomais ženklais, pavyzdžiui, bėrimu. Tam tikrų medžiagų netoleravimas gali pasireikšti virškinimo problemomis, galvos skausmais, nuovargiu, susilpnėjusiu imunitetu ir pan. Dažniausiai žmonės netoleruoja pieno ar miltų produktų, sojos, kiaušinių, riešutų. Stebėkite, kaip jūsų kūnas reaguoja į įvarius maisto produktus, ir atsisakykite tų, kurie sukelia sveikatos sutrikimus.

3. Jūsų organizme prisikaupė toksinų


Mūsų organizmas moka išvalyti toksinus, bet, jei rūkote, gyvenate mieste, naudojate daug kosmetikos, reguliariai vartojate vaistus ir užteršta maistą, toksinai susikaupia ir jūsų riebaliniame sluoksnyje. Saugodamas jus nuo toksinų, kūnas nenori atsikratyti riebalų, kad toksinai nepatektų į organizmą. Atsisakykite cigarečių, naudokite mažiau kosmetikos ir vartokite daugiau ekologiško maisto, pasimėgaukite atostogomis gryname ore, pabūkite pirtyje – leiskite organizmui išsivalyti ir atsikratyti riebalų.

4. Per mažai stengiatės

Ar žinojote, kad trijų minučių aktyvi mankšta yra daug veiksmingesnė už penkiolikos minučių neaktyvią mankštą? Jei po fizinių pratimų nesuprakaituojate ir nepagreitėja jūsų kvėpavimas bei širdies plakimas, jūsų pastangos nebus veiksmingos.


dieta, kūnas, svajonių kūnas, tobula forma, tobulas kūnas

Naujausi komentarai
2013-04-30, 20:12
idzi naxuj
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai