Now Reading
Bemiegis penktadienis „Lofte“ – „Cassius“ žvaigždė Zdar šokdino tūkstančius gerbėjų (foto)

Bemiegis penktadienis „Lofte“ – „Cassius“ žvaigždė Zdar šokdino tūkstančius gerbėjų (foto)

Bemiegis penktadienis „Lofte“ - „Cassius“ žvaigždė Zdar šokdino tūkstančius gerbėjų (foto)

Laikas.lt

„Jager Vibrations“ ir „Loftas“ – šie du vardai renginio plakate dažniausiai reiškia tik vieną – bemiegę naktį, šokius iki ryto ir pliūpsnį kokybiškos aktualios muzikos. Tą tik patvirtino penktadienį, gegužės 3 d. čia vykęs aštuntasis „Jager Vibrations“. Šįkart vakarėlio pagrindinio svečio – grupės „Cassius“ žvaigždės Zdar – laukė vos „Lofte“ sutilpusi minia.

Ne pirmą kartą prie menų fabriko rikiavosi eilės elektroninės muzikos mylėtojų, ne pirmą kartą „Loftas“ ir „Jager“ komanda apsiginklavo ledo kubais ir šalto oro patrankomis. Tik šį penktadienį rinktis „Lofte“ buvo itin svarių priežasčių. Pirmasis populiariosios grupės „Cassius“ nario Zdar vizitas Lietuvoje sutraukė minias klubinėtojų, išsiskirsčiusių tik paryčiais. 

Kelios valandos iki renginio pradžios Zdar pasakojo, kad specialiai grojimams nesiruošia, tiesiog stengiasi pajausti susirinkusiųjų nuotaiką ir vakarėlio dvasią. Savo pasirodymą pradėjęs trankiu „I Love You So“ miksu ir sukėlęs visų rankas į viršų, Zdar nepaleido iki paskutinės minutės. Šviesų efektai, šalto oro gūsiai, atgaivinantys šokančią minią, vizualizacijos ir Zdar, pasiruošęs ištaškyti paskutinius energijos likučius – taip penktadienį atrodė „Loftas“. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kviečiame peržiūrėti „Jager Vibrations“ nuotraukų galeriją.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top