Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Papilkėjęs veidas

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Papilkėjęs veidas

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Papilkėjęs veidas

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Dirbu sandėlyje – šalta, daug drėgmės ir dulkių. Mano oda pasidarė lyg papilkėjusi, nebesimato gyvumo. Nebežinau ką daryti, nes ir draugai jau sako, kad atrodau kaip gyvas lavonas…

Domas

Turbūt neverta pilti druskos ant žaizdos ir patarinėti ieškoti geresnių darbo sąlygų…

Jei problema tik estetinė ir rimtesnių sveikatos sutrikimų dar nėra, tuomet veido spalvą turėtų atgaivinti tinkamas odos prausimas ir šveitimas.

Po darbo veidą prauskite gasulo muilu „Terra“ arba gasulo pasta, jei oda jautri.

Keliskart per savaitę nušveiskite šlapią (!) veidą išgertos kavos tirščiais – taip nušveisite ir dulkes, ir susikaupusias negyvas ląsteles, suaktyvinsite kraujotaką ir odos atsinaujinimą. Jei kavos negeriate, šveiskite susicukravusiu medumi, nekristalizuotu cukranendrių cukrumi (yra ekologiško maisto parduotuvėse).

Vietoj šveitiklių galima naudoti ir tik šveičiamąjį įrankį – šepetį, kempinę, plaušinę ar kosmetinę pirštinę (yra kosmetikos parduotuvėse).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Labai veiksmingas daiktas yra ananaso vaisius. Plonai atpjautas griežinėlis (be žievės) veikia ne tik kaip šveitiklis, bet ir kaip švelnus cheminis tirpiklis – jame yra ir šveičiamųjų skaidulų ir aktyvaus fermento bromelaino, tirpdančio negyvą raginį odos sluoksnį. Pirmą kartą naudokite atsargiai, nes vaisių rūgštys dirgina odą, gali perštėti. Po procedūros odą nuskalaukite vandeniu.

„Kvapų namuose“ gaminame levandų kremą su natūraliomis vaisių rūgštimis – citrinų sultimis. Šis kremas irgi padeda šviesinti ir skaistinti veido odą.


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top