Now Reading
8 priežastys, kodėl traukiate netinkamus vyrus

8 priežastys, kodėl traukiate netinkamus vyrus

8 priežastys

Darnipora.lt

Jau seniai esate įžengusi į ketvirtą dešimtį, tačiau vis dar vaikštote į pasimatymus? Niekaip nesiseka rasti to vienintelio? Manote, kad jums tiesiog nesiseka meilėje? O gal sėkmė čia niekuo dėta?

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pastebi kelias priežastis, kodėl kai kurios moterys pradeda santykius su tais vyrais, kurie nė negalvoja apie rimtus santykius. Žinoma, tokie romanai dažniausiai baigiasi nutrūkusiais santykiais ir sudaužytomis širdimis.

Greitai įsimylite ir skubate įsipareigoti. Vakar susipažinote, o šiandien jau kalbatės apie ateities planus? Tikimybė užmegzti santykius su netinkamu vyru labai padidėja, jei esate linkusi skubėti meilėje. Atminkite, kad laikas yra jūsų sąjungininkas, tad neverta stačia galva nerti į santykius, net jei naujasis draugas jums labai patinka. Suteikite laiko jums abiem vienas kitą pažinti ir pradėkite rimtesnius santykius tik tuomet, kai įsitikinsite, kad jis yra būtent toks žmogus, kokio ir ieškojote.

Gyvenate praeitimi. Praeities nereikia pamiršti, tačiau laimingiausi tie žmonės, kurie gyvena šia diena ir planuoja ateitį. Ši taisyklė galioja ir kalbant apie santykius. Na, galbūt nesąmoningai lyginate visus potencialius partnerius su savo buvusiuoju, ir nieko čia nepadarysi. Tačiau jei nenorite kartoti klaidų, turite iš esmės pakeisti taktiką. Pagalvokite, kodėl iki šiol jūsų santykiai nesusiklostydavo? Galbūt reikėtų iš naujo apsvarstyti, kokio vyro ieškote, ir, atsižvelgiant į tai, atitinkamai keisti elgesį – galbūt gyvenimo draugo ieškote ten, kur jūsų idealas niekada nesilankytų…

Nežinote, kokia esate nuostabi. Nepasitikėjimas savimi yra vienas iš būdo bruožų, kuris vienija nuolat santykiais nusiviliančias moteris. O ar jūs pakankamai pasitikite savimi? Ką galite padaryti, kad sustiprintumėte šį pasitikėjimą? Galbūt verta labiau rūpintis savimi ir kartais nepagailėti pinigų jūsų išsvajotai suknelei ar kitaip save palepinti. Juk esate graži ir nuostabi moteris, kuri verta sutikti tokį patį nuostabų vyrą!

Nežinote, kokio vyro ieškote. Jei nežinote, ko ieškote, kaip galite rasti? Žinoma, tuomet nenuostabu, kodėl puolate į pirmo pasitaikiusio vyro glėbį. Pagalvokite, kokie vyrai jums patinka, kokių savybių turėtų turėti jūsų gyvenimo vyras, su kokiu vyru galėtumėte praleisti visą gyvenimą. Kai su kuo nors susipažinsite, pagalvokite, ar šis vyras bent iš dalies atitinka jūsų ieškomo vyro paveikslą. Jei ne, negaiškite laiko – nė nepastebėsite, kaip įsimylėsite, o jei jūs vienas kitam netinkate, santykiai anksčiau ar vėliau nutrūks.

Įtikinote save, kad to, ko ieškote, niekada nerasite… Na, gali būti ir taip, kad puikiai žinote, ko ieškote, tačiau esate įsitikinusi, kad tokio vyro niekada nerasite, nes visi geri vyrai jau yra vedę ar turi drauges. Šitaip manydama tik žlugdote savo gyvenimą. Patikėkite, gerų vienišų vyrų tikrai yra, jūs tiesiog iki šiol dar nesutikote sau skirto.

Vis dar nepamiršote senų nuoskaudų. Žinoma, po kiekvienų nepavykusių santykių lieka nuoskaudų ir skaudžių išgyvenimų, tačiau jų nepamirštama užkertate kelią harmoningiems ilgalaikiams santykiams. Turėtumėte išmokti atleisti visas skriaudas buvusiems partneriams, tuomet gyventi taps lengviau. Bus sunku rasti tinkamą vyrą, jei visiems potencialiems partneriams jau per pirmą pasimatymą kartosite, kad visi vyrai vienodi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Manote, kad galite jį pakeisti. Negalvokite, kad turite galią ar teisę keisti kitus žmones. Kiekvienas suaugęs žmogus pats renkasi, koks jis nori būti ir ko nori iš gyvenimo. Jei pastebite, kad naujasis draugas turi tokių savybių, su kuriomis tikrai negalėsite susitaikyti, negaiškite laiko. Rimtus santykius pradėkite tik su tokiu žmogumi, su kuriuo jums gera drauge ir kuris jums patinka tos, koks yra su visais savo minusais ir pliusais.

Per daug tikitės. Klystate, jei manote, kad jūsų gyvenimo draugas turi išspręsti visas jūsų problemas. Kažin, ar verta laukti riterio ant balto žirgo, kuris sutvarkytų jūsų gyvenimą už jus. Ieškokite sielos draugo, gyvenimo pakeleivio, su kuriuo galėtume smagiai leisti laiką, kuris jus suprastų ir palaikytų.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top