Now Reading
Pripučiama lėlė – ne tik draugė lovoje, bet ir priemonė mesti rūkyti (interviu, foto)

Pripučiama lėlė – ne tik draugė lovoje, bet ir priemonė mesti rūkyti (interviu, foto)

Pripučiama lėlė - ne tik draugė lovoje

Laikas.lt
Dovilė Raustytė
Pašnekovo nuotr.

Ant dviračio su gumine lėle per Vilnių lekiantis jaunuolis ne Kunigaikščio Vilgaudo pusbrolis ir ne Rožytės sužadėtinis. Ramūnas Bruzgys greičiau blaivybės vaisius raškiusio Valančiaus giminaitis, tik užsimojęs ne alkoholio kiekį liaudies kraujyje sumažinti, o tabako.

Ramūną lyg TV ekranų žvaigždę taip pat visur lydi moteris, tik pripučiama, be visų privalomų ertmių turinti ir vardą – Rūta Nerūko. Ramūnas taip pat nerūko. Negi jis žmonėms siūlo cigaretes mainyti į guminę lėlę? Apie ką mes čia iš viso? Trumpas pokalbis su neguminiu Ramūnu.

Aš pats buvau rūkorius. Savo rūkymo „karjerą“ pradėjau 12 metų prie mokyklos kampo, kai rūkymas buvo kietumo bendraamžių tarpe matavimo vienetu. Rūkai – gali pavaišinti draugą ir gauti cigaretę iš jo. Nerūkau cigarečių dar labai trumpai, tik 20 dienų, bet pajutau kaip keičiasi mano gyvenimas.

Gerai, o koks čia pripučiamos lėlės vaidmuo?

Rūta pirmą kartą išvažiavo į Vilniaus gatves kaip Vape.lt reklamos priemonė. Lėlei ant nugaros užkabinome lapą su svetainės adresu ir per vakarą į mūsų e. erdvę užsuko 100 unikalių lankytojų.

Nuo gegužės 10 d. aktyviai važinėju po miestą su Rūta ir per beveik dvi savaites priverčiau nusišypsoti tūkstančius miesto gyventojų ir su kokiais 500 pabendravau apie Rūtą Nerūko, mūsų parduodamas prekes ir kitomis temomis.

Tai vadinasi, Rūta Nerūko tik dėmesį atkreipianti reklaminė priemonė?

Pagrindinė mūsų vykdomos socialinės antireklamos idėja – parodyti ką jaunimas gali veikti atsisakius rūkymo; kiek iš tikro yra daug įdomių pramogų bei užsiėmimų.

Kodėl pasirinkote pripučiamą lėlę? Nė viena moteris nesutiko tapti jūsų reklamuojamos produkcijos veidu?

Rūtą Nerūko padovanojome draugui 25 gimtadienio proga. Ji mūsų biure praleido kelis mėnesius, per kuriuos niekaip nesugalvojome, kaip ir kur ją tinkamai panaudoti. Rūta Nerūko ideali darbo partnerė: sudomina bei kelia geras emocijas. Žmonėms patinka naujovės ir keistos idėjos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kaip nerūkanti Rūta jaučiasi greta rūkančių vyrų? Nebijo susprogti?


Jai nepatinka ir rūkančios moterys. Rūta greičiau susprogs, jei kas bandys ją panaudoti pagal tikrą jos paskirtį.

Kaip vilniečiai reaguoja į nerūkančią Rūtą, apskritai į šį projektą?

Man atrodo reikėtų paklausti gerbėjų, o jų skaičius auga ne tik socialiniame tinkle „Facebook“, bet ir „Instagram“ (#RutaNeruko). Žmonės gatvėje šypsosi. Netiesa, kad lietuviai liūdni ir susiraukę.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top