Now Reading
„Liūdni slibinai“ nenufilmavo klipo dainai „Nežinau“ (video)

„Liūdni slibinai“ nenufilmavo klipo dainai „Nežinau“ (video)

„Liūdni slibinai“ nenufilmavo klipo dainai „Nežinau“ (video)

Laikas.lt

Aktoriniais sugebėjimais pasižymintys „Liūdni slibinai“ praneša, kad jiems nepavyko nufilmuoti vaizdo klipo dainai „Nežinau“. Šį penktadienį Palangoje savo vasaros koncertų sezoną pradėsianti grupė atvirai pripažįsta, kad sumanymas dar iki birželio savo gerbėjams pristatyti naują klipą nebus įgyvendintas.

Pasitelkę neišsiamamą kūrybinį potencialą ir geriausios metų grupės titulą, atlikėjai kūrė vizualinę išraišką dainai, sukurtai pagal Justino Marcinkevičiaus žodžius. Su ankstesniais savo hitais grupė surinko šimtus tūkstančių peržiūrų „Youtube“ erdvėje, o sausio mėnesį sėkmingai pristatė pirmąjį oficialų savo vaizdo klipą „Netvarka“. Tačiau, liūdesiui ištikima trijulė šį kartą nusižengė populiarumo taisyklėms.

„Būtų sunku įvardinti tikslias priežastis, kodėl šis klipas mums nepavyko. Įkvėpimu ar meno mūzomis mes nepasikliaujame, jų niekad nelaukiame, todėl ir apkaltinti negalime. Taip pat nesiremiame žinojimu, nes dažniausiai nuoširdžiai nežinome daugybės dalykų. Galbūt tai buvo slaptas noras padaryti kažką ne taip gerai – tiesiog nebūti geriausiais vardan žmogiškos lygybės. Pasidalinę savo gyvenimiškomis patirtimis, kuriose netrūksta klaidų, nusprendėme nesigėdyti ir neslėpti, kad mes nepadarėme gero vaizdo klipo. Juk tik pripažinę savo klaidas, galime judėti į priekį“, – paviešintą informaciją komentuoja „Liūdnų slibinų“ gilios minties vedlys Vaidas Kublinskas.

Ironiškomis įžvalgomis garsėjantys „Liūdni slibinai“ teigia, kad dainos iš „Albumo be jokių Ė“ filmavimą nesėkmės lydėjo nuo pat pradžių. Filmavimo vietoje nedegė didžioji dalis lempučių, dingo kostiumai, specialiai kurti  garsių dizainerių. Dominykas Vaitiekūnas ir Aistė Lasytė žiopčiodami nepataikė į fonogramą, todėl mėgino dainą atlikti gyvai. Tačiau, per kelis filmavimo dublius, nepavyko vienodai sudainuoti ir suderinti iškarpų. Galutinai visą sumanymą išbalansavo pro šalį einantis žmogus, tamsoje ieškojęs durų į šviesą.

Iki šiol interneto platybėse grupės „Daina, raginanti tautą“ (liaudyje dar žinoma, kaip „Ralio karvytis“) bei „Pieno fabrikėlis“ surinko daugiau nei 200 000 peržiūrų. Neskurdžiais peržiūrų kiekiais atlikėjų kūrybą pristatė ir kiti, šmaikščiais sprendimais paremti video.

Grupės nariai, įvertindami, kad internetas netaiko griežtų televizinių reitingų standartų, visgi nusprendė paviešinti dainos „Nežinau“ video, kuris nėra klipas.

„Liūdni slibinai“ – „Nežinau“ (ne klipas)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Gegužės 24 dieną „Liūdni slibinai“ pradeda savo vasaros koncertų sezoną Palangoje. Slibiniškos galios ir energijos kupinus pasirodymus grupė šią vasarą taip pat surengs festivaliuose „Granatos Live“ bei „Karklė 2013“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top