Now Reading
Gražios merginos ir jų šiukšlynais virtę kambariai (foto)

Gražios merginos ir jų šiukšlynais virtę kambariai (foto)

Gražios merginos ir jų šiukšlynais virtę kambariai (foto)

Laikas.lt

Iš Kanados kultūros sostine vadinamo Montrealio kilusi fotografė Maya Fuhr užsuko į itin netvarkingų merginų kambarius. 

Įprasta galvoti, kad dailiosios lyties atstovių miegamieji kvepia švara ir prancūziška parfumerija. Deja, šioje vietoje, kaip įrodė ir M. Fuhr, realybė dažnai prasilenkia su įsivaizduojamais faktais.

Galybė nešvarių drabužių, dėžutės nuo picų ir kitų maisto produktų, tuščių butelių kolekcijos, dėmėta patalynė, nosį riečiantis dvokas ir viso šio šlamšto fone gražios jaunos moterys. Kaip sako tai fotografavusi menininkė, jausmas palikus merginų namus – tarsi įsimylėjimas, sumišęs su šūdo smarve. „Baisiausia, ką man teko matyti fotosesijų metu, tai vienos iš merginų kavos puodelyje plaukiojantis panaudotas tamponas, na, dar buvo porą kartų, kai akį patraukė ant grindų besimėtantys purvini vibratoriai“, – įspūdžiais dalijosi fotografė. Ji sakė, dar neapsisprendusi, ką iš tiesų reikėtų galvoti, apie taip gyvenančias paneles: tai liga, anti namų šeimininkių sindromas ar tiesiog užsitęsusi paauglystė, iš kurios anksčiau ar vėliau išaugama.

Iš šiukšlynais virtusių kambarių ištrūkusi M. Fuhr sukūrė nuotraukų seriją „Garbage girls“, kurią šiandien jums ir pristatome.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top