Now Reading
„Mis Aukštaitija 2013“ titulą pelnė panevėžietė (foto)

„Mis Aukštaitija 2013“ titulą pelnė panevėžietė (foto)

„Mis Aukštaitija 2013“ titulą pelnė panevėžietė (foto)

Laikas.lt
Savifoto.lt nuotr.

Po aštuonerių metų pertraukos Panevėžyje įvyko įspūdingas šou „Mis Aukštaitija“, kuriame laurus skynė panevėžietės. Konkurso atrankoje dalyvavo daugiau nei pusšimtis merginų iš įvairių Aukštaitijos kampelių, tačiau į finalą pateko net trylika panevėžiečių ir po vieną gražuolę iš Anykščių bei Utenos.

Merginos konkurse demonstravo ne tik savo grožį, iškalbą, bet ir talentus, pasirodė elegancijos konkurse.
Konkurso finale dalyvavo įvairaus amžiaus merginos, jauniausiajai – šešiolika metų, vyriausiajai dvidešimt septyneri. Dalyvės konkursą pradėjo šokiu, buvo parengusios prisistatymus, tačiau daugiausia dėmesio sulaukė talentų ir bikini pasirodymai.

Greta Gludkinaitė, savanoriaujanti Panevėžio gyvūnų globos namuose, nusprendė parengti pasirodymą su juodakaile kalyte, tačiau augintinė šeimininkei iškrėtė pokštą ir išsigandusi garsios muzikos bei pilnos salės žiūrovų, nepakluso nurodymams ir nuskubėjo pas komisijos narius. Nors per repeticijas pasirodymas puikiai pavyko, tačiau G.Gludkinaitė pelnė gausius žiūrovų aplodismentus, nes sugebėjo nepasimesti ir puikiai išsisuko iš susiklosčiusios situacijos. Žiūrovai juokavo, jog šis pasirodymas buvo originaliausias ir natūraliausias.

21 metų dalyvė Simona Burbaitė žiūrovus ir komisiją nustebino dziudo pasirodymu, o iš Anykščių kilusi dalyvė nusprendė pristatyti savo meilę žirgams. Nors renginio vedėjas Andrius Povilauskas labai tikėjosi, jog mergina scenoje pasirodys su savo žirgu, tačiau Karolina Švilpaitė savo pomėgį pristatė pasakojimu ir filmuku apie jos dievinamus žirgus.

Penkioliktuoju numeriu pasirodžiusi Justina Ieva Steponavičiūtė žiūrovus žavėjo savo talentu tapyti. Ji scenoje parodė savo sukurtus paveikslus ir humoristiškai nutapė komisijos narius: dainininką Radži ir pučiamųjų orkestro „Panevėžio garsas“ direktorę Zitą Bareikienę.

Itin daug pasirengimo reikalavo Gintarės Abukauskaitės talentas. Meno studijas baigusi mergina pasiuvo visoms penkiolikai dalyvių įspūdingus sparnus, kurie buvo demonstruojami bikini pasirodyme.

Merginų grožį ir talentus vertino ir komisija, ir publika. Kol komisija tarėsi, žiūrovams nuostabų koncertą surengė Mantas Jankavičius. Salė šėlo klausydama populiariausių Manto dainų, po kurių visos penkiolika dalyvių dar kartą pasirodė scenoje ir demonstravo nuostabaus grožio vakarines sukneles elegancijos rungtyje.

Baigiantis vakarui komisijos nariams teko sudėtingiausia užduotis – išrinkti, kurios merginos yra verčiausios įsteigtų titulų. Daininkas Radži, agentūros „Major Amber Models“ vadovė Agnė Stankūnaitė-Dagilė, „Mis Aukštaitija 2005” konkurso nugalėtoja Ingrida Muzikevičiūtė, VšĮ „Panevėžio garsas“ direktorė Z.Bareikienė, radijo laidų vedėjas Jonas Nainys-Jovani, laikraščio „Panevėžio balsas“ direktorius Laurynas Kochanauskas, Panevėžio J. Miltinio dramos teatro aktorius Laimutis Sėdžius ilgai tarėsi ir diskutavo, kol sutarė kam bus skirti gražiausiųjų merginų titulai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Net du titulus pelnė devyniolikmetė Miglė Blinkevičiūtė. Jai buvo užjuosta 1-osios vicemis ir „Mis Publika“ juostos. 2-ąja vicemis paskelbta 24 metų panevėžietė Ineta Sandulaitė. „Mis Elegancija“ titulas buvo skirtas 23 metų panevėžietei Ramintai Kemzūraitei. „Mis foto“ tapo 21 metų panevėžietė Simona Burbaitė. Jai atiteko ir modelių agentūros „Major Amber Models“ išskirtinis kontraktas.

„Mis Aukštaitija 2013“ titulas atiteko dvidešimtmetei panevėžietei Justinai Ievai Steponavičiūtei. Mergina neslėpė, jog giliai širdyje troško nugalėti, tačiau sunku buvo patikėti, kad pelnys patį nuostabiausią titulą.
„Galbūt skambės banaliai, tačiau tikrai nemaniau, kad laimėsiu šį titulą, kadangi buvo tikrai daug šaunių, gražių panelių, kurios buvo vertos tapti „Mis Aukštaitija 2013“. Manau nei viena panelė nebūtų dalyvavusi konkurse, jei nebūtų giliai širdyje troškusi nugalėti. Tačiau kai išgirdau savo vardą, jausmas buvo neapsakomas. Užplūdo daug įvairiausių emocijų, kurių jokiais žodžiais neįmanoma nusakyti. Jaučiausi kaip labai gražiame sapne, iš kurio atrodo tuoj prabusiu. Tačiau tai yra realybė ir dėl to esu labai laiminga“, – džiaugėsi „Mis Aukštaitija 2013“ Justina Ieva.

Gražiausia Aukštaitijos mergina nuoširdžiai dėkojo organizatoriams už įspūdingą šou ir džiaugėsi, jog šio konkurso suteiktas pasitikėjimas savimi jos gyvenime paliks ryškų pėdsaką. „Konkursas paliko fantastišką įspūdį, nes organizatoriai į jį dėjo labai daug vilčių bei pastangų. Rezultatas visiems puikiai matomas, todėl organizatoriams bei rėmėjams galima tik padėkoti už tokį puikų renginį, kuris neliko nepastebėtas ir, mano nuomone, paliko didžiulį įspūdį kiekvienam, – sakė konkurso „Mis Aukštaitija“ nugalėtoja. – Labai džiaugiuosi šiuo titulu, manau jis nėra vien karūna ir juosta. Tai yra šis tas daugiau, galbūt tai aplinkinių pripažinimas, kuris suteikia daugiau pasitikėjimo savimi. Nemanau, kad titulas padarys labai didelę įtaką mano gyvenime. Šiuo metu galbūt bus daugiau dėmesio nei įprastai, tačiau tas dėmesys kažkada pasibaigs ir visi vėl gyvens, kaip iki tol gyveno. Tiesiog pasitikėjimas savimi išliks visam laikui“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top