Now Reading
8 gardūs grožio bičiuliai

8 gardūs grožio bičiuliai

8 gardūs grožio bičiuliai

Laikas.lt

Avokadai

O kaip gi be jų? Juose gausu biotino, sergėjančio odą nuo išsausėjimo, plaukus ir nagus nuo skilinėjimo. Nors avokadas išties gardus salotų priedas ir užkandis savaime, tačiau kuo dažniau jį naudosite išoriškai kaip kaukę, tuo geresniu rezultatu galėsite džiaugtis.

Žalioji arbata

Tai vienas geriausių gražios odos draugų. Rekomenduojama paros norma – keturi puodeliai.

Pomidorai

Tai didelis kovotajas prieš laisvuosius radikalus, stiprina pažeistas ląsteles, dėl kurių senėja oda. Taip pat sausiems ir skilinėjantiems plaukams rekomenduojama pomidorų kaukė. Nulupus žievelę sutrinti pomidorus ir užtepus ant plaukų palaikyti apie 10 min.

Lašiša

Visose žuvyse esti omega 3 bei vitamin D kuris dalyvauja daugelyje grožį ir sveikatą puoselėjančių procesų. O konkrečiai lašišoje jų itin gausu. Štai dermatologai pataria žmonėms, kurie nori užsitikrinti jauną odą kuo ilgesnį laiką atsisakyti kiek įmanoma cukraus ir tris kartus per dieną valgyti lašišą. 

Kiaušiniai

Tai taip pat jaunystės puoselėtojas, svarbus kovotojas prieš laisvuosius radikalus, gelbėja nuo odos išsausėjimo.Kiaušinio tryniu įtrindamos į plaukus, juos ne tik švariai išplausite, bet ir pamaitinsite būtinomis plaukams savybėmis.

Granatai

Šį kupiną antioksidantų vaisių sutrynę tiesiog patepkite ant veido odos ir ši kaip mat ims švytėti aprūpinta kolagenu. Granatų sultyse gausu vitamin A, C, E, geležies, kurie ne tik padeda neutralizuoti laisvųjų radikalų darbą, tačiau aprūpina vitaminų doze plaukus, odą, nagus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Graikiniai riešutai

Tai turėtų būti išsigelbėjimas tiems, kurie ne itin mėgsta žuvį. Juose, kaip žuvyje gausu omega 3 vitaminų, kurie skatina jūsų plaukus švytėti, nagai igyja sveiką išvaizdą, o oda tampa it aksominė.

Pupelės

Tai dar vienas svarbus kovotojas prieš laisvuosius radikalus. Kuo gausiau naudoti įvairiausias pupeles – tai vienas geriausių jaunystę puoselėjančių būdų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top