Now Reading
Žaibiškai išgarsėjusi lietuvių grupė ELECTRONIC I pristato naują vasaros dainą

Žaibiškai išgarsėjusi lietuvių grupė ELECTRONIC I pristato naują vasaros dainą

Žaibiškai išgarsėjusi lietuvių grupė ELECTRONIC I pristato naują vasaros dainą

Laikas.lt

Jei Lietuvoje ir yra likusių, kurie dar negirdėjo grupės ELECTRONIC I pavadinimo – tikrai nebėra nė vieno, kuris nebūtų girdėjęs (o greičiausiai dar ir pasigarsinęs…) šios grupės vienas po kito kepamų hitų. Ir net ir tie, kurie dar patys „nepasigarsino” – tikrai turėjo girdėti kaip pasigarsina namo kaimynas ar prie šviesoforo stovintis gretimas automobilis.

Daugelis įsiminė šią naują grupę jau po dainos „One dream“, kuri nemažai daliai lietuvaičių tapo praėjusios vasaros sinonimu. Vėliau sekė melomanų itin gerai vertintas „Underwater“ su užburiančiu vaizdo klipu. Neseniai grupė kartu su E.Dragūnu-SEL įrašė turbūt kol kas didžiausiu hitu šiais metais tapusią lietuvių dainą – „Lyja“.

ELECTRONIC I atlikėjai nesnaudžia ir pristato naują savo dainą vasarai, kurią įrašė kartu su kitu žinomu Lietuvos atlikėju Soliariu. Dainos pavadinimas – „Rockets“, kuris, šioje dainoje, grupės atlikėjams labiau asocijuojasi su galingu automobilių griausmu, vasaros greičiu, trykštančia jaunatviška energija bei laisve. Būtent šias emocijas dainos autoriai ELECTRONIC I bei Soliaris – įpynė i šią dainą.

Lietuviškos muzikos sceną sudrebinusi grupė Electronic I šią vasarą pradėjo daug dėmesio sulaukusį koncertinį turą po garsiausius Lietuvos bei pabaltijo festivalius ir klubus, o ši daina oficialiai bus pristatyta kartu su Soliariu klube STUDIO 9, Vilniuje. Šiame klube jau šį šeštadienį (birželio 8 d.) vyks pirmasis ELECTRONIC I koncertas savo gimtąjame Vilniuje iš šios vasaros koncertinio turo, o grupė auditorijai žada atlikti nemažai savo naujų ir dar niekam negirdėtų dainų iš būsimo albumo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kviečiame pirmiesiems išgirsti naująją ELECTRONIC I dainą kartu su Soliariu „Rockets“:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top