Now Reading
Revolution Festival – Aukštaitijos džiunglėse (foto)

Revolution Festival – Aukštaitijos džiunglėse (foto)

Revolution Festival – Aukštaitijos džiunglėse (foto)

Laikas.lt

Saloje, kurioje stovėjo įspūdingas dvaras, kurį prieš daugiau nei tris šimtus metų valdė Kuliešių giminė jau kitą savaitgalį griaudės elektroninės muzikos garsai. XVIII amžiuje čia buvo vienas iš didžiausių miestų Abiejų tautų respublikoje. Dabar miškų, ežerų ir pelkių apsupta sala atgimsta festivaliui „Revolution Festival“.

Festivalio dalyviai turės galimybę pasiduoti mistiškai salos aplinkai ir pasinerti į bass ir jungle muzikos džiungles bei atsipalaiduoti ramios muzikos oazėje. Viena iš trijų festivalio scenų stovės tiesiai po, spėjama, senesniu nei 500 metų ąžuolu.

Revolution Festival – birželio 14-17 d., vyksiantis elektroninės muzikos festivalis Pakalnių saloje, Utenos rajone. Renginys sukvies daugiau nei 40 atlikėjų iš visos Europos. Čia dalyvaus visoje Europoje žinomi atlikėjai kaip Pressure Babylon, Kingdom of Zion, Jungle Warriors. Trys scenos, beveik pusė šimto atlikėjų, meninės dirbtuvės, plaukų puošimo meistrai, netradicinių virtuvių patiekalai, jogų sesijos ir… juk nesitikite, kad papasakosime viską?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Festivalio dieną bilietai brangs, todėl vasarą planuokis jau dabar ir įsigyk bilietus bilietupasaulis.lt. ISIC pažymėjimo turėtojams teikiama 10% nuolaida.

Daugiau informacijos www.revolutionfestival.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top