Griausmingas REVOLUTION FESTIVAL jau šį savaitgalį

Laikas.lt

Jau šį penktadienį elektroninės muzikos garsai raižys Pakalnių miestelio salą. Daugiau nei 40 atlikėjų iš visos Europos susirinks į šią pozityvia energija alsuojančią vietą ir briželio 14-16 dienomis garsia muzika prižadins kiekvieną gyvą sielą.

Elektroninės muzikos liūtai teigiamas vibracijas skleis net trijose scenose. Nuo PRESSURE OF BABYLON scenos sklindantis rūkas padengs žemę galingais stipriosios elektroninės muzikos garsais, JUNGLE WARRIORS scenos atlikėjai sukurs spalvingas, garsais, energija ir judesiu alsuojančias džiungles, o KING OF ZION atmosfera padės užmiršti kasdienę rutiną, pailsėti ir pasimėgauti vasariška šiluma. Be puikios muzikos taip pat vyks įvairios meninės dirbtuvės, veiks baras ir skirtingiems skoniams tinkančios virtuvės.

Iki festivalio likus paskutinėms valandoms, kviečiame susipažindinti su festivalio gidu. Ar žinojai, kad REVOLUTION FESTIVAL draugiškai priima gyvūnus, suteikia galimybę bare atsiskaityti banko kortelėmis, o vietoj ežero siūlo dušus? Ar žinai, kaip nuvykti į festivalio teritorija? Arba kad visi piktai nusiteikę žmonės bus atiduoti liūtams? Viską, ką reikia žinoti, rasi gide. Gidą rasi www.revolutionfestival.lt

Paskubėk Bilietų pasaulyje įsigyti bilietus, nes renginio vietoje jie bus brangesni.

festivalis, renginiai, revolution festival, vasaros festivaliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai