Kinas pasodintas į kalėjimą, nes šaldiklyje laikė ateivio palaikus (video)

Alfa.lt

Kinas nė neįsivaizdavo, kad jo nevykęs juokelis gali sukelti sąmyšį, o pačiam jam teks sėsti už grotų. Vyriškis internautus privertė patikėti, kad jo šaldiklyje yra paslėptas ateivio lavonas.

Li Kai iš Rytų Kinijos Šandongo provincijos buvo pasodintas į kalėjimą, tiesa, neilgam laikui, rašo „Global Times“.

Baisios nuotraukos žaibišku greičiu paplito internete. Li tvirtino, kad 5 ateivius jis sutiko ant Geltonosios upės krantų. Vienas iš ateivių buvo patekęs į triušių spąstus, kuriuose jį nutrenkė elektra. Kūną Li parsinešė į namus. Tuo tarpu likusieji ateiviai iš pykčio sudegino gretimą mišką. Vyras tvirtino, kad ateivio ūgis yra 191 cm, o sveria jis 43,6 kg. Smegenų masė – 9,2 kg.

Vietos pareigūnai susidomėjo šia istorija, kaip ir milijonai internautų. Buvo išsiaiškinta, kad Li melavo apie ateivį. Kai pareigūnai atvyko suimti Li, jis iš pradžių pradėjo teisintis, kad šį ateivio „lavoną“ nusipirko iš vietinių gyventojų ir nieko daugiau nežino. Tačiau vėliau prisipažino, kad šią istoriją išsigalvojo, nes norėjo, kad žmonės patikėtų ateivių egzistavimu.

Pasak policijos, Li ateivis buvo padarytas iš gumos, klijų, vielų ir nudažytas baltais dažais. Manoma, kad kinas šiuo pokštu norėjo išreklamuoti savo įmonę, kuri užsiima jūros gėrybių tiekimu.


 

alfa.lt, ateivio palaikai, kinas, Li Kai, NSO

Naujausi komentarai
gdf
2013-06-14, 13:19
nustokit rasyt nesamones juk buvo sakyta kad cia lele platikine
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai